ΣΚΟΡΠΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

Κείμενο του ιστολόγιου 18/3/2013

Ενίοτε ¨σερφάροντας¨ στο δίκτυο περισυλλέγουμε φωτογραφίες. Μερικές από αυτές είναι ενδιαφέρουσες. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν μερικές με ένα μικρό επεξηγηματικό σχόλιο από κάτω.

 

Γιορτάστηκε σήμερα 17/3 σε τουρκοσύλλογο του Κίρτζαλι η επέτειος για την νίκη των Οθωμανών στο Τσανάκκαλε. Παρών μεταξύ άλλων ήταν ο Τούρκος πρόξενος Φιλιπούπολης. Μεταξύ των ομιλητών ήταν και ο Ιμπραήμ Μπαλταλι-εκδότης του  περιοδικού Ρόντοπ Ρουζγκαρί, και ο πρόεδρος του Συλλόγου ¨Τούρκων δασκάλων Δυτικής Θράκης¨ Σαμί Τοραμάν.

Ο βουλευτής Χατρζηοσμάν σε πρόσφατη φωτογραφία με το στέλεχος του παραρτήματος Προύσας του BTTDD Χασίπ Σεμερτζί, με τον  Χαλίτ Χαλίλ Ιμπράμ-ιδιοκτήτη του τουρκόψυχου ραδιοφωνικού σταθμού City FM της Κομοτηνής. Ε δεν πιστεύω να σας ενοχλούν οι σημαίες της ¨Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης¨ πίσω ;

 

Πριν λίγες μέρες είχαμε δημοσιεύσει φωτογραφία του πρώην βουλευτή Ξάνθης Φαίκογλου που φορούσε κόκκινη γραβάτα, κόκκινο γιλέκο και κονκάρδα με το εθνόσημο της Τουρκίας. Εδώ βλέπουμε πρόσφατη επίσκεψη του Τούρκου πρόξενου Οσμάν Σενέρ(δεξιά) στο σπίτι του Φαίκογλου(αριστερά). Βλέπουμε λοιπόν πως και το χρώμα στο σπίτι του είναι κόκκινο !

Αμπντουλχαλίμ Ντεντέ και τουρκομουφτής Ξάνθης μέσα στην τρελλή χαρά !

 

Η ομάδα της εφημερίδας Μιλλέτ στην Κωνσταντινούπολη με θέα τον Βόσπορο. Από αριστερά προς δεξιά : Φεϊζουλλάχ Χασάνκαγια, Τζεγκίζ Ομέρ και Μπιλάλ Μπουντούρ.

Ο σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης-παράρτημα Μπαβιέρας στην Γερμανία, οργάνωσε χτες στις 16/3/2013 γλέντι. Από εκεί λοιπόν βλέπουμε τον αντιπρόεδρο του συλλόγου Αλτάν Κοτζά (αριστερά). Ωραία γράβατα δεν βρίσκετε πως φοράει  ;

Τον Ιλτέρ Μέτσο που το έπαιζε ιμάμης στη Ρόδο τον θυμάστε ; Τώρα λοιπόν κάνει μαθήματα Κορανίου σε ενήλικους στον Εχίνο. Μπράβο βρε στην κόκκινη ¨υπηρεσία¨, τον μετέθεσε αλλά δεν τον εγκατέλειψε !

 

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Δυτικοθρακιωτών Τούρκων-Φοχτβάγκεν Γερμανίας. Σχόλια περιττεύουν.

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone