¨ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ¨

¨Αντίθετο στην ηθική τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια¨

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν κατά την συνέντευξη τύπου που δόθηκε στην Ολλανδία μαζί με τον πρωθυπουργό της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε, ζήτησε το παιδί ονόματι ¨Γιουνούς¨ που αφαιρέθηκε από την οικογένεια του και δόθηκε σε ένα ζευγάρι λεσβίων, να επιστραφεί πίσω στην βιολογική του οικογένεια.

Ο Ερντογάν στην ομιλία του μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής ;

¨Είναι ανάγκη στο σύστημα οικογένειας-προστάτη, τα παιδιά να δίδονται σε οικογένειες ανάλογες με την κουλτούρα των παιδιών, π.χ. εάν είναι μουσουλμάνος να δίνεται σε μουσουλμανική οικογένεια.

Αυτό είναι κάτι που οι οργανώσεις δεν πρέπει να το αφήσουν στην κυβέρνηση της Ολλανδίας και στα δικαστήρια της, αλλά πρέπει και οι ίδιες να επέμβουν.

Το λέω αυτό εκ μέρους ενός λαού που έχει μουσουλμανική κουλτούρα, το να δίνεται το παιδία σε μια οικογένεια ομοφυλοφίλων είναι κάτι που είναι αντίθετο με τους νόμους της ηθικής και τα πιστεύω εκείνης της κοινότητας. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε την ανάθεση σε σίγουρα χέρια. Και εφόσον ένα παιδί 6 ετών δεν μπορεί να κάνει μια τέτοια επιλογή, την επιλογή την κάνουν οι αρμόδιοι φορείς.

Εγώ ίδρυσα το υπουργείο Οικογένειας και Κοινωνικής Πολιτικής. Ο λόγος που το έκαναν αυτό είναι ότι η οικογένεια είναι ένας κοινωνικός φορέας.

Η απόδοση του Ουμούτ στην βιολογική του οικογένεια είναι στα χέρια του δικαστηρίου. Η οικογένεια έχει δύο παιδιά, ευχόμαστε όπως αποδόθηκαν τα άλλα δύο παιδιά, έτσι να αποδοθεί και το τρίτο.¨

Όταν ο Ερντογάν ρωτήθηκε από έναν δημοσιογράφο για το αν πιστεύει πως αυτή η προσέγγιση του θα επηρεάσει αρνητικά την υποψηφιότητα της Τουρκίας για την Ε.Ε. , εκείνος απάντησε πως ¨Εγώ πίστευα πως η Ολλανδία προσεγγίζει θετικά αυτήν την υποψηφιότητα. Προφανώς η αρνητική προσέγγιση ανήκει σε εσάς¨.

………………

ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ

Παιδί ονόματι Γιουνούς που τώρα είναι 9 ετών, αφαιρέθηκε από την οικογένεια του όταν ήταν 5 μηνών από τις Ολλανδικές αρχές , όταν εντοπίστηκαν στο σώμα του κατάγματα στα χέρια και πρηξίματα στο κεφάλι του. Η μητέρα του Γιουνούς ισχυρίστηκε τότε πως το παιδί κατά λάθος της είχε πέσει κάτω, ενώ η Υπηρεσία Νεότητας το έκρινε ως ξεκάθαρη απόδειξη κακής συμπεριφοράς προς το παιδί. Σύμφωνα με την εφημερίδα NRC Handelsblad, για τον ίδιο λόγο έγινε προσπάθεια από τις κοινωνικές υπηρεσίες να αφαιρεθούνε και τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας, αλλά η οικογένεια το εμπόδισε αυτό στέλνοντας τα παιδιά στην Τουρκία.

……………….

Εφ. Μπιργκιούν 21/3/2013

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone