Η ΕΧΘΡΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΑΚΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ

Η εχθρότητα των μελών του ΑΚΡ έναντι του Τσάβες

Μετά τον θάνατο του επαναστάτη ηγέτη της Βενεζουέλας μπροστά στον οποίο υποκλίνεται όλος ο κόσμος, τα μέλη του ΑΚΡ συνεχίζουν να υποκλίνονται μπροστά στις ΗΠΑ.

Ο βουλευτής του Γκαζιάντεπ του ΑΚΡ Σαμίλ Ταγιάρ παρουσίασε ξεκάθαρα την έχθρα του. Ο Ταγιάρ μέλος ενός κόμματος το οποίο με εντολή των ΗΠΑ άνοιξε τα σύνορα στις ένοπλες συμμορίες της Συρίας, προκαλώντας έτσι μεγάλες σφαγές, μετά τον θάνατο ενός ηγέτη που δεν υπέκυψε μπροστά στις ΗΠΑ, δήλωσε ¨ Μα τι κοινωνία γίναμε…Ακόμα και τον Τσάβες που ήταν υποστηρικτής του παλιάνθρωπου Άσαντ, τον κάναμε εθνικό ήρωα ! ¨.

Ενώ ο εκπρόσωπος του ΑΚΡ Χουσεΐν Τσελίκ είπε τις εξής ανοησίες : Πέρσι επισκέφτηκα την Βενεζουέλα. Σημαντικό τμήμα των ανθρώπων αυτής της πλούσιας σε πετρέλαιο χώρας ζούνε μέσα στη αθλιότητα. Ακόμα και οι μισοί κάτοικοι της πρωτεύουσας Καράκας ζούνε σε πρωτόγονα σπίτια. Τα δικά μας παραπήγματα είναι παλάτια μπροστά σε εκείνα. Ελπίζουμε αυτή η ωραία χώρα να σωθεί από το μοντέλο της Κούβας και να συνεχίσει τον δρόμο της προς την δημοκρατία¨.

 T/K εφ. Αφρίκα  7/3/2013

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone