ΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ TRT !

Στα Βαλκάνια όπως γινόταν και στο παρελθόν έτσι και σήμερα, ο Χριστιανισμός και η σλαβική γλώσσα επιβάλλονται

 

 

 

 

 

 

 

Το έγραψα πολλές φορές και θα συνεχίσω να το γράφω. Παρά τα όσα γίνονται η Ελληνο-Σλαβική προπαγάνδα δεν θα πιάσει τόπο στην Δυτική Θράκη. Ως Τούρκοι της Δυτικής Θράκης δεν θα παίξουμε το παιχνίδι τους.

Ειδικότερα οι Πομάκοι Τούρκοι που αποτελούν την πλειοψηφία των Τούρκων της Δυτικής Θράκης και την βασική δυναμική τους, δεν πρόκειται ποτέ και με τίποτε να επιτρέψουν αυτή την προπαγάνδα.

Πρέπει εδώ να είναι σαφές πως για όσο οι Τούρκοι Πομάκοι της Δυτικής Θράκης, συνεχίζουν να στέκονται όρθιοι ενάντια στην προπαγάνδα που λέει πως ¨Οι Πομάκοι είναι Ελληνο/σλαβικό έθνος¨, ο μηχανισμός που επιδιώκει τον εκσλαβισμό όλων των Πομάκων στα Βαλκάνια, δεν θα μπορέσει να πετύχει στον στόχο του. Αυτός είναι και ο λόγος που η προπαγάνδα για μη μουσουλμάνους Σλαβο-Πομάκους ασκείται πάνω στην Δυτική Θράκη και ιδιαίτερα στα διαβόητα για τον αγώνα τους υπέρ του τουρκισμού χωριά μας όπως ο Εχίνος και ο Κένταυρος. Καθώς οι σκοτεινές δυνάμεις παρά τις προσπάθειες που έκαναν δεν μπόρεσαν να εκσλαβίσουν τους τουρκικής καταγωγής Πομάκους στην Δυτική Θράκη, πλέον εστιάζουν τις προσπάθειες τους σε Τουρκία και Βουλγαρία. Με τον καιρό θα δούμε τι θα μπορέσουν να καταφέρουν. Γνώμη μου είναι πως για όσο δεν πέφτει η Δυτική Θράκη, αυτές οι μοντέρνες μέθοδοι αφομοίωσης δεν θα μπορέσουν να πετύχουν.

Επιθυμώ να αναφέρω πως ως εφημερίδα Μιλλέτ, που έχει καταστεί σύμβολο του αγώνα της υπεράσπισης του τουρκισμού των Πομάκων στην Δυτική Θράκη και της αντίστασης ενάντια στην Σλαβο-Ελληνική αφομοίωση, θα συνεχίζουμε αυτήν μας την αντίσταση ανεξαρτήτως κόστους. Εχθροί και φίλοι ας το ξέρουν. Μπορώ και το λέω αυτό με αυτοπεποίθηση και σιγουριά λόγω της περήφανης στάσης του λαού μας, της αποφασιστικότητας του και με την ισχύ που μας δίνει η ισχυρή του στήριξη.

Σχετικά με την Σλαβο Πομακική προπαγάνδα…Την ώρα που Βούλγαροι ιστορικοί έμαθαν και λένε πως είναι Τούρκοι, κάποια δικά μας νοικιασμένα μυαλά και οι βλάκες μας, υπηρετούν την προπαγάνδα πως οι Πομάκοι είναι σλαβικής καταγωγής.

———-

Eφ. Μιλλέτ   16/3/2013

Τζεγκίζ Ομέρ

Σχ : Ακολούθως παραθέτει τις αποψεις Βούλγαρου ιστορικού που λέει πως οι Βούλγαροι είναι τουρκικής καταγωγής και ότι δια της βίας τους επεβλήθηκε ο Χριστιανισμός και το σλαβικό αλφάβητο ! Τι να κάνει ο έρμος ο Τζεγκίζ Ομέρ ; Μετά από αυτό το κάζο που έπαθαν όταν είδαν το TRT να λέει πως οι Πομάκοι είναι σλαβικής καταγωγής, έχασαν τη γή κάτω από τα πόδια τους !   

 

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone