Η ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ¨ΝΙΚΗ¨ ΤΟΥ ΑΚΡ

Η ντροπιαστική ¨νίκη¨ του ΑΚΡ : Οι ΗΠΑ ένωσαν σε ειρήνη  αυτούς που ξέρουν να σκοτώνουν καλά

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου ξέρει καλά να σκοτώνει. Όπως και ο πρωθυπουργός Ερντογάν…Ξέρουμε για την σφαγή του Ρομπόσκι, όπου σκοτώθηκαν 34 Κούρδοι χωρικοί, οι περισσότεροι των οποίων ήταν παιδιά. Τα μη επανδρωμένα που χρησιμοποιήθηκαν στην σφαγή ήταν του Νετανιάχου, τα μαχητικά ήταν των ΤΕΔ ελεγμένα από το ΝΑΤΟ, ενώ η εντολή για ¨πυρ¨ είχε έρθει από τον Ερντογάν. Για να θυμηθούμε καλύτερα την πραγματικότητα, κατά την επόμενη μέρα του Νεβρόζ, όπου είχαν δοθεί μηνύματα ειρήνης, από την μια ανακοινώθηκε η αναφορά της βουλής που κουκούλωνε την σφαγή του Ρομπόσκι, και από την άλλη, διακηρύχτηκε ειρήνη μεταξύ Νετανιάχου και Ερντογάν.

Πρώτα ρυθμίστηκε ο Ερντογάν που είχε αναγνωρίσει τον σιωνισμό ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Ο Ερντογάν δήλωσε πως ¨Η Τουρκία είναι ένα από τα πρώτα κράτη που αναγνώρισε το Ισραήλ. Δεν είμαστε ενάντιοι στην ύπαρξη του Ισραήλ. Η δύναμη που έκανε τον Ερντογάν να κάνει αυτές τις δηλώσεις είναι αυτή που ευρισκόμενη δίπλα στον Νετανιάχου, πήρε στο τηλέφωνο τον Ερντογάν και τον έβαλε να πει πως ¨Ζητούμε συγγνώμη από τον τουρκικό λαό για την επίθεση στο Μαβί Μαρμαρά. Δεχόμαστε να πληρώσουμε αποζημίωση¨(….). Το γεγονός πως ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ανθρωπιστικής Βοήθειας Μπουλέντ Γιλντιρίμ, που 9 μέλη του σκοτώθηκαν στο Μαβί Μαρμαρά, όπως και όλα τα ισλαμικά και κυρίαρχα ΜΜΕ ανέφεραν την ειρήνευση ΑΚΡ-Ισραήλ ως μεγάλη επιτυχία¨, είναι κάτι το ντροπιαστικό. Αποτελεί μια ξεχωριστή ντροπή να ¨βγάζεις νίκη¨ από μια δήθεν συγγνώμη και να δέχεσαι ματωμένα χρήματα, όταν πρόκειται για δολοφονία 9 ατόμων σε διεθνή ύδατα.

……………..

Η εξουσία του ΑΚΡ είναι αυτή η οποία : Αρνήθηκε να ακυρώσει την συμφωνία αγοράς όπλων ύψους 167 εκ. $, όταν το Ισραήλ άρχισε τον αποκλεισμό στην Γάζα το 2008. Είναι αυτή που ενέκρινε την υποψηφιότητα του Ισραήλ για τον OECD. Μπορεί να βρυχήθηκε στην σφαγή του Μαβί Μαρμαρά, αλλά δεν διέκοψε τις στρατιωτικές και οικονομικές σχέσεις. Αγόρασε από το Ισραήλ τα Heron για να τα χρησιμοποιήσει κατά των Κούρδων. Την ώρα που προκαλούσε τον εμφύλιο στην Συρία, για να αποκόψει τη Χαμάς από το αντιαμερικανικό και αντιισραηλινό μέτωπο, επενέβη μαζί με το Κατάρ, και με τα χρήματα του Κατάρ, αγόρασε την ηγεσία της Χαμάς. Η ηγεσία του ΑΚΡ είναι που προστατεύει το Ισραήλ βάζοντας στα εδάφη της Τουρκίας τους πυραύλους Πάτριοτ και την αντιπυραυλική ασπίδα του ΝΑΤΟ. Η εξουσία του ΑΚΡ είναι που όταν τα ισραηλινά αεροπλάνα βομβάρδισαν την Συρία, αυτή στοχοποίησε όχι το Ισραήλ, αλλά την ηγεσία της Συρίας…

………….

 Sendika.org  25/3/2013

Αλή Εργκίν Ντεμιρχάν

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone