ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

¨Το κορίτσι σας πριν ακόμη γίνει γυναίκα μετείχε στην 8η Μαρτίου¨

Την ώρα που κατά τις τελευταίες μέρες αυξάνονται οι αστυνομικές επιθέσεις με στόχο στην φίμωση στα πανεπιστήμια Χατζέτεπε και Άγκυρας, γίνονται και απειλητικά τηλεφωνήματα από την αστυνομία στις οικογένειες των φοιτητών.

Σύμφωνα με την είδηση στην ιστοσελίδα Μuhalefet.org, η αστυνομία μετά από τις έρευνες στις φοιτητικές εστίες και τις απειλές σε βάρος των φοιτητών, τώρα παίρνει και τηλέφωνα και απειλεί τις οικογένειες των φοιτητών.

Οικογένεια κοπέλας που σπουδάζει στην σχολή Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αγκύρας, δέχτηκε απειλή μέσω τηλεφώνου.

Ο αστυνομικός που τηλεφώνησε αφού προειδοποίησε ¨να μην ασχολείται με την πολιτική το παιδία σας¨, είπε ψέματα λέγοντας πως ¨Το παιδί σας είναι μέλος της οργάνωσης DHKP-C, έχει εμπλακεί σε παράνομες δραστηριότητες¨.

Ο ίδιος αστυνομικός είπε στην οικογένεια ¨Προσέξτε, το παιδί σας πριν γίνει ακόμη γυναίκα μετείχε σε διαμαρτυρία για την 8η Μαρτίου, κορίτσι είναι ή γυναίκα ;¨, δείχνοντας έτσι πως στα λόγια είναι στα ίχνη του πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν.

 Haber.sol.org 21/3/2013

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone