ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ !

Γυναίκα με 5 άντρες στην Ινδία : Βερμά

Η 21 ετών Ραχό Βερμά που είναι παντρεμένη με 5 αδέρφια στην Ινδία, αφού έγινε είδηση στην Αγγλία, τώρα βρίσκεται στην παγκόσμια επικαιρότητα.

Η αγγλική εφημερίδα Σαν μετέφερε στις σελίδες της την ιστορία της 21 ετών Ραχό Βερμά που είναι παντρεμένη με 5 αδέρφια στην Ινδία,.

Η Βερμά αρχικά παντρεύτηκε με προξενιό με τον 21 ετών Γκουντού, αλλά μετά και οι τέσσερεις αδερφοί του γαμπρού άρχισαν να έχουν σχέσεις με την νέα γυναίκα.

Τώρα ζούνε όλοι μαζί σε σπίτι με ένα δωμάτιο και έχουν και ένα γιό. Η Βερμά λέει πως ¨Δεν ξέρω τίνος είναι το παιδί, αλλά αυτό δεν έχει και καμία σημασία¨.

Η Βερμά λέει πως η σεξουαλική τους ζωή συνεχίζεται βάσει προγράμματος, καθώς κάθε βράδυ πάει με έναν διαφορετικό από τους άντρες της. Ο άντρας της ο Γκουντού λέει πως ¨Όλοι κάνουμε σεξ μαζί της, αλλά εγώ δεν ζηλεύω. Είμαστε μια μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια¨.

Ο 32 ετών Μπαχού λέει πως η Βερμά τους αγαπάει όλου εξίσου και λέει : Όπως τα αδέρφια μου, έτσι και εγώ την βλέπω ως γυναίκα μου και έχω σεξουαλικές σχέσεις μαζί της. Αυτή είναι η ζωή μας. Δεν πιστεύω πως είναι κάτι το παράξενο¨. Ο Μπαχού λέει πως ούτως ή άλλως στο σπίτι τους δεν υπάρχει κρεβάτι, αλλά κουβέρτες που τις απλώνουν κάτω, πίνω στις οποίες κοιμούνται : ¨ Όλοι μας περιμένουμε την σειρά μας να πάμε μαζί της¨.

Η Ραχό Βερμά λέει πως είναι ευχαριστημένη από την ζωή της με πέντε άντρες, πως έχουν και γιό ονόματι Τζέϊ και δηλώνει πως ¨Τραβώ το ενδιαφέρον πολύ περισσότερο από αρκετές παντρεμένες γυναίκες και χαίρομαι περισσότερο. Είμαι ευχαριστημένη από την ζωή μου¨

 Εφ. Χουριέτ 19/3/2013

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone