ΖΕΙΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΣ !

H αστυνομία φύλαξε σκοπιά για τις νέες τουρίστριες μέχρι το πρωί

Η αστυνομία στα Μουδανιά προειδοποίησε την Γαλλίδα και Πολωνή τουρίστρια που θέλησαν να μείνουν σε σκηνή στην περιοχή πως η τοποθεσία δεν είναι ασφαλής. Όταν οι νέες απάντησαν πως ¨εμείς είμαστε άνετα εδώ¨ οι αστυνομικοί μέχρι το πρωί έκαναν περιπολίες εκεί γύρω.

Μουδανιά – Η δολοφονία τουριστών που ήρθε στην επικαιρότητα μετά από την δολοφονία της Αμερικανίδας Σαράι Σιέρα, αύξησε την ευαισθησία της αστυνομίας σε αυτό το θέμα.

Η Γαλλίδα Σεσίλ Μαρσέλ και η Πολωνή Αντελαίντ Γκουγιαρί, φοιτήτριες στα πανεπιστήμια Μαρμαρά και Χατζέτεπε, πού έφτασαν στα Μουδανιά με φέριμποτ από την Κωνσταντινούπολη, θέλησαν να διανυκτερεύσουν σε σκηνή που είχαν φέρει μαζί τους.

Όταν μπήκαν στους υπνόσακους τους μέσα στην σκηνή και άρχισαν να κοιμούνται σε περιοχή της συνοικίας Γκιουζέλγιαλί, πέρασε η αστυνομία που τις προειδοποίησε για το κρύο και για πιθανά περιστατικά παρενόχλησης.

Οι κοπέλες που ήξεραν τούρκικα απάντησαν πως ¨Είμαστε άνετα στην σκηνή μας. Και δεν κρυώνουμε μέσα στον υπνόσακο. Ούτε πιστεύουμε πως θα μας παρενοχλήσουν. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας¨ και αποτραβήχτηκαν μέσα στην σκηνή τους. Οι αστυνομικοί έλαβαν μέτρα προστασίας κάνοντας περιπολίες γύρω από την σκηνή τους όλο το βράδυ.

Πρακτορείο Ειδήσεων Ντογάν  17/3/2013