ΕΚΡΗΞΗ ΜΕ 8 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΡΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ—ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλη έκρηξη στο Χατάι

 Έκρηξη συνέβη από όχημα-βόμβα με συριακές πινακίδες κοντά στα καταλύματα προσωπικού στην συνοριακή πύλη Τζιλβεγκιοζού στην κωμόπολη Ρεϊχανλί του νομού Χατάι. Στην έκρηξη σκοτώθηκαν τουλάχιστον 8 άτομα, και δεκάδες τραυματίστηκαν. Ανακοινώθηκε πως εκ των θανόντων οι 5 ήταν συριακής καταγωγής και τρεις ήταν Τούρκοι

Μεγάλη έκρηξη συνέβη σήμερα γύρω στις 15.00 κοντά στα καταλύματα προσωπικού στην συνοριακή πύλη Τζιλβεγκιοζού στα συροτουρκικά σύνορα.

Η έκρηξη συνέβη σε χώρο περίπου 40 μέτρα μπροστά από τα τουρκικά σύνορα, σε χώρο πάρκινγκ όπου βρισκόταν και άλλα οχήματα με βοήθεια που στέλνεται προς την Τουρκία. Με την έκρηξη στο όχημα, η φωτιά μεταδόθηκε και σε άλλα οχήματα.

Ο δήμαρχος του Ρεϊχανλί Χουσείν Σανβερντί, επιβεβαίωσε το γεγονός πως το όχημα με την συριακή πινακίδα, μόλις πέρασε τα συριακά σύνορα αμέσως εξερράγη.

Σύμφωνα με αρμόδιους από το νοσοκομείο του Ρεϊχανλί, έχουν σκοτωθεί 8 άτομα και τραυματίστηκαν πολλά. Γνωστοποιήθηκε πως οι τραυματίες είναι και Τούρκοι και Σύριοι. Ανακοινώθηκε πως κάποιοι εκ των τραυματιών βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι αρμόδιοι εκφράζουν την αγωνία πως ο τελικός αριθμός νεκρών και τραυματιών θα αυξηθεί.

……………………

 Εφ. Χουριέτ 11/2/2013


Σχ : Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες….