ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ÖSO ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ…

Ο ÖSO (Στρατός Ελέυθερης Συρίας) απείλησε την Χεζμπολλάχ πως σε 48 ώρες θα επιτεθεί

Στρατιωτικός διοικητής του ÖSO υποστήριξε πως η Χεζμπολλάχ βομβάρδισε περιοχές που βρίσκονται στον έλεγχο τους, και είπε πως εάν δεν σταματήσουν οι επιθέσεις εντός 48 ωρών, θα απαντήσουν με τα μεγάλου βεληνεκούς όπλα που διαθέτουν.

Ο αξιωματικός Σελίμ Ιντρίς του ÖSO σε δήλωση που έκανε χτες στο AFP, υποστήριξε πως η Χεζμπολλάχ του Λιβάνου από την κοιλάδα Μπεκάα βομβάρδισε την συριακή περιοχή Χομς, προσθέτοντας πως αν δεν σταματήσουν οι επιθέσεις θα προβούνε σε αντίποινα με τα μεγάλου βεληνεκούς όπλα που διαθέτουν. Η διορία λήγει σήμερα.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο έφτασαν ειδήσεις πως ο ÖSO επιτέθηκε σε συριακά χωριά που ζούνε σιίτες Λιβανέζοι , και τότε υπήρξαν συγκρούσεις με την Χεζμπολλάχ που τα προστατεύει.

Επίσης σε ιστοσελίδες κοινοποίησης βίντεο, εμφανίστηκαν εικόνες μαχητών του ÖSO, να λένε πως ¨Θα σβήσουμε από αυτή την περιοχή τους σιίτες¨.

Haber.sol.org 21/2/2013

Σχ : Λιγες μέρες πριν τουρκική ιστοσελίδα έγραψε πως 1000 μαχητές της Χεζμπολλάχ μπήκαν στην Συρία και τάχθηκαν κατά του ÖSO . Σφίγγει ο κλοιός για τους κατσαπλιάδες που τροφοδοτούνται από Τουρκία και αλλού ….

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone