ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΜΙΤ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΠΚΚ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ;

Ισχυρισμός πως ο Ομέρ Γκιουνέι ήταν στέλεχος της ΜΙT

H εφημερίδα Γενί Οζγκιούρ Πολίτικα που εκδίδεται στην Ευρώπη, δημοσίευσε μια εντυπωσιακή είδηση σχετικά με τον Ομέρ Γκιουνέι, το άτομο δηλαδή που συνελήφθη στα πλαίσια της έρευνας για τις δολοφονίες των Σακινέ Τζανσίζ, Φιτάν Ντογάν και Λεϊλά Σαϊλεμέζ στο Παρίσι. Ο Μουράτ Σαχίν ο οποίος στο παρελθόν είχε συλληφθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος όταν αποκαλύφθηκε πως δούλευε για την ΜΙΤ, έκανε εντυπωσιακές δηλώσεις στην εφημερίδα Γενί Οζγκιούρ Πολίτικα.

Ο Μουράτ Σαχίν ανέφερε πως ¨Με τον Ομέρ δεν συναντήθηκα πουθενά και δεν δούλεψα μαζί του. Η κυρία με τον κωδικό ¨θεία¨ που ήταν επικεφαλής της μονάδας στην οποία εργαζόμουν στην Άγκυρα, μου είχε δείξει την φωτογραφία του Ομέρ και μου είπε ¨Αυτός είναι στέλεχος στο Παρίσι, τον ξέρεις, τον έχεις γνωρίσει ;¨. Εκεί είδα για πρώτη φορά την φωτογραφία του. Δεν μου είπε τίποτε άλλο. Μπορεί να έλεγχε αν τον είχα γνωρίσει ή όχι στην Ευρώπη και αν είχαμε σχέση ή όχι. Μπορεί να μου έδειξε την φωτογραφία του Ομέρ για να τον αποκαλύψει. Η για κάποιο άλλο λόγο. Εγώ απάντησα πως δεν τον ήξερα και έτσι έληξε η συζήτηση.

………….

Είμαι σίγουρος πως αυτός που μου έδειξε ήταν ο Ομέρ Γκουνέι.¨

Ο Μουράτ Σαχίν δίνει πληροφορίες επίσης για το στέλεχος της ΜΙΤ με την κωδική ονομασία ¨θεία¨ : ¨ Είναι η επικεφαλής της μονάδας μας. Μεταξύ 55-60 ετών. Πρόκειται για μια κυρία έμπειρη που έχει εργαστεί επί μακρόν στην υπηρεσία. Ασχολείται με τις αριστερές οργανώσεις. Η ¨κουρδική¨ μονάδα είναι ξεχωριστή. Είναι κάτοικος σε ένα σπίτι σε λόφο στην Άγκυρα. Είναι ιδιωτικό διαμέρισμα αλλά εργάζεται εκεί για την ΜΙΤ. Εμείς όταν πηγαίνουμε στην Άγκυρα εκεί συναντιόμαστε με την ¨θεία¨. Εκεί μου έδειξε και την φωτογραφία του Ομέρ. Άκουσα πως κατάγεται από την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας. Δεν ξέρουμε το όνομα της και δεν ρωτάμε, για εμάς είναι η ¨θεία¨.

Την ώρα που η Οζγκιούρ Πολίτικα δημοσιεύει αυτές τις δηλώσεις του Μουράτ Σαχίν, η Χουριέτ δημοσιεύει είδηση που επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του. Η Χουριέτ σε είδηση με τίτλο ¨Εντοπίστηκε το ξενοδοχείο που έμενε ο Ομέρ Γκιουνέι¨, αναφέρει πως όταν ο Γκιουνέι ερχόταν στην Τουρκία, έμενε σε πεντάστερο ξενοδοχείο στην περιοχή Τσάνκαγια της Άγκυρας.

………..

Eφ. Εβρενσέλ 31/1/2013

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone