ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟ-ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ !

O Καρανταγί σε ελληνικό κανάλι τον Ιούνιο

Το σίριαλ ¨Καρανταγί¨ για το οποίο υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από την πρώτη του σεζόν στην Τουρκία, αρχίζει πλέον από τον Ιούνιο να προβάλλεται και στην Ελλάδα.

Το αγαπημένο σίριαλ του καναλιού ATV ¨Καρανταγί¨, αυτό το καλοκαίρι θα κατακτήσει την Ελλάδα. Ο όμορφος πρωταγωνιστής Κενάν Ιμιρζαλίογλου που είναι πρωταγωνιστής, υπήρξε σε θέμα σε αμέτρητα περιοδικά στην Ελλάδα. Μετά από το ξεπούλημα των DVD του, η εταιρία Victory Media που αγόρασε τα δικαιώματα των DVD καθώς και τα δικαιώματα προβολής στην τηλεόραση, επενέβη ώστε να προβληθεί το σίριαλ ¨Καρανταγί¨ σε ελληνικά κανάλια.

Η ελληνική εταιρία τις προηγούμενες μέρες ενημέρωσε σχετικά την παραγωγό εταιρία Ay Yapım . Η ελληνική εταιρία ανακοίνωσε πως ¨Η εταιρία μας από την αρχή πίστεψε πολύ στον ¨Καρανταγί¨ και λίγες εβδομάδες μετά από την προβολή του στην Τουρκία, αποφασίσαμε να το προωθήσουμε με DVD στην Ελλάδα. Το σίριαλ αυτό από τον Ιούνιο θα είναι στις ελληνικές τηλεοράσεις.¨

ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΑΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ !

Ο πρωταγωνιστής του ¨Καρανταγί¨ Κενάν Ιμιρζαλίογλου, ήταν μεταξύ των πιο αγαπημένων ηθοποιών όταν παιζόταν στην Ελλάδα το σίριαλ ¨Εζέλ¨. Την εποχή του ¨Εζέλ¨ ο Ιμιρζαλίογλου είχε γίνει εξώφυλλο στην κυριακάτικη έκδοση της εφ. Έθνος με την δήλωση του πως ¨Με μια ματιά ρίχνω αρκετές γυναίκες κάτω¨ , και είχε απαντήσει στα κουτσομπολιά γύρω από το άτομο του. Οι Ελληνικές εφημερίδες είχαν ισχυριστεί πως η Θεσσαλονικιώτισσα βουλευτίνα Έλενα Ράπτη ήταν είχε σχέση έρωτα με τον Ιμιρζαλίογλου, και η βουλευτής τότε είχε δηλώσει πως ¨Το πιο ωραίο από τα κουτσομπολιά που βγήκαν για μένα την τελευταία περίοδο¨.

Εφ. Σαμπάχ 22/2/2013

Σχ : Να ευχηθούμε στους ιδιοκτήτες της εταιρίας Victory Media να απολαύσουν τα πλούτη τους όσο τα απόλαυσε και ο Λουκάς Νοταράς μετά την άλωση της Πόλης…

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone