ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ DEB-ABTTF

Η Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων της ABTTF μαζί με την εκπρόσωπο νεολαίας της ABTTF και πρόεδρο της YEN επισκέφτηκαν το DEB

Ο πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς έδωσε πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες του κόμματος και την περίοδο αναδιάρθρωσης.

Την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, η Διευθύντρια των Διεθνών Σχέσεων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF) Μελέκ Κιρματζί μαζί με την Εκπρόσωπο Νεολαίας της ABTTF και πρόεδρο της Νεολαίας Ευρωπαϊκών Μειονοτήτων Φατμά Ρεσίτ πραγματοποίησαν μια επίσκεψη στη Δυτική Θράκη. Στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου επισκέφτηκαν και το DEB. Οι δύο εκπρόσωποι φιλοξενήθηκαν από τον πρόεδρο του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς και τον Σύμβουλο Προέδρου και Διευθυντή Γραφείου του DEB Αϊντίν Αμέτ.

Ο πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς έδωσε πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες του κόμματος και την περίοδο αναδιάρθρωσεις.

Η Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων της ABTTF Μελέκ Κιρματζί μαζί με την Εκπρόσωπο Νεολαίας της ABTTF και Πρόεδρο της ΝΕΕ Φατμά Ρεσίτ, εξήγησαν τις νέες δραστηριότητες που θα πραγματοποιήσουν.

 Ιστοσελίδα του κόμματος DEB 11/2/2013

Σχ : Επεκτείνεται βλέπουμε η συνεργασία του DEB με την ABTTF. Πριν 10 μέρες ήταν εδώ ο πρόεδρος της ABTTF Χαμπίμπογλου, και τώρα ήρθαν τα τσικό του. Όλα αυτά βέβαια με ίδια έξοδα….Από τα λεφτά που βγάζουν στην ξενιτιά…