ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΟΝ ΧΑΛΙΤ ΕΡΕΝ

O Δρ. Μεχμέτ Εμίνογλου επισκέφτηκε τον IRCICA

O δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού Κοινωνικό ¨Κίνημα¨ στον δήμο Αρριαννών Δρ. Μεχμέτ Εμίνογλου επισκέφτηκε τον πρόεδρο του Κέντρου Έρευνας Ισλαμικής Ιστορίας, Τέχνης και Πολιτισμού (IRCICA) Δρ. Χαλίτ Ερέν. 

Στην συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης καθώς και αυτά που πρέπει να γίνουν στο μέλλον.

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 26/3/2013

 Σχ : Ο Εμίνογλου είναι στέλεχος της Ν.Δ. και υποψήφιος βουλευτής της. Που όμως όταν μπήκε λίστα στο εκλογικό σύστημα, αποσύρθηκε για να μην ενισχυθεί με μουσουλμανικούς ψήφους ο Ευριπίδης Στυλιανίδης. Με λίγα λόγια τους πούλησε… Προσέξτε επίσης την γλώσσα του σώματος στην φωτογραφία…. Λυκειάρχης και μαθητής !

 Ο Χαλίτ Ερέν (τα έχουμε πει και άλλες φορές) κατάγεται από την Ροδόπη και μέσω αυτού του κέντρου φέρεται να διακινεί μεγάλα μαύρα ποσά στην ελληνική Θράκη. Πιθανότατα άνθρωπος του Φετουλάχ Γκιουλέν. Σχηματικά αν μπορούμε να το πούμε είναι σαφέστατα ¨ανώτερος¨ από τον εκάστοτε Τούρκο πρόξενο στην Κομοτηνή. Πολιτευτής της μειονότητας πριν από 2-3 χρόνια τον είχε κατηγορήσει δημόσια πως θέλει ¨να κυβερνά την Δυτική Θράκη¨ ! Διατηρεί στενές σχέσεις με την ομάδα των τουρκόψυχων της εφημερίδας Μιλλέτ….