ΧΟΥΣΕΪΝ ΑΪΓΚΟΥΝ : ΚΑΝΑΜΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Κουβέντες σοκ από τον βουλευτή του CHP για τον Χουσεΐν Αϊγκούν

 Ο βουλευτής Αϊδινίου του CHP Oσμάν Aϊντίν απεύθυνε βαριές κατηγορίες κατά του βουλευτή Τούντζελι του CHP XΧουσεΐν Αϊγκούν.

Ο Αϊντίν ευρισκόμενος σε χωριά της εκλογικής του περιφέρειας στην περιοχή Τσινέ, αναφερόμενος στον βουλευτή του CHP XΧουσεΐν Αϊγκούν, χρησιμοποίησε την φράση ¨μανιακός¨

Ο βουλευτής Οσμάν Αϊντίν συναντήθηκε με χωρικούς στο χωριό Εσκίτσινε και κατά την ομιλία του εκεί είπε : ¨ Οι υποθέσεις εντός του CHP είναι μέσα σε μια δημοκρατική δομή. Η πολυφωνία δεν είναι κάτι το πολύ επιβλαβές. Αλλά έχουμε και τον Χουσεΐν Αϊγκούν μέσα μας. Τώρα βγήκε ο άνθρωπος και είπε πως ¨Κάναμε γενοκτονία στην Ελλάδα¨. Μανιακός άνθρωπος ή τρελός. Μα πήγαμε εμείς στην Ελλάδα και κάναμε γενοκτονία μέσα στα σύνορα της Ελλάδας ; Οι άνθρωποι ήρθαν καταπάνω μας, τι δουλειά είχαν μέχρι το Πόλατλι ο ελληνικός στρατός ; Βγήκε ο άνθρωπος και μιλά ασυνάρτητα. Ε μα αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να υποστηριχτεί, πως μπορώ να το υποστηρίξω ; Εμείς δεν αποδεχόμαστε αυτήν την ιστορία, δεν μπορούμε να την δεχτούμε.

……………..

 Εφ. Σαμπάχ 5/2/2013