ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Ο ΜΟΥΦΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΧΜΕΤ ΜΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (B.T.A.Y.T.D) ΜΕΧΜΕΤ ΕΜΙΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΖΕΪΤΙΝΜΠΟΥΡΝΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (BTTDD) ΚΙ ΕΥΧΗΘΗΚΑΝ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

Ο εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε και ο πρόεδρος του B.T.A.Y.T.D Μεχμέτ Εμίν, στις 15 Φεβρουαρίου ημέρα Παρασκευή επισκέφτηκαν το παράρτημα Ζεϊτίνμπουρνού.

Η επίσκεψη τους έγινε κατά την επιστροφή τους από την Άγκυρα μετά από τις επισκέψεις που είχαν εκεί. Τους υποδέχτηκαν στην είσοδο του παραρτήματος του συλλόγου η διοίκηση του παραρτήματος του BTTDD, και έπειτα ευχήθηκαν καλή τύχη στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του συλλόγου Σινάν Τουρκμέν.

Στην επίσκεψη παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος του κεντρικού συλλόγου BTTDD Μπεσίμ Ισμαήλμπασά, ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Δυτικής Θράκης Σαμπρί Γιλμάζ, ο αναπληρωτής πρόεδρος Μεχμέτ Τουρκμέν, η διοίκηση του παραρτήματος Ζεϊτίνμπουρνού, και ο αρχιτέκτονας Σαμί Χαϊρουλλάχ.

Μετά από την σχεδόν δίωρη συνάντηση που έγινε σε ένα πολύ ειλικρινές περιβάλλον, ο μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ο πρόεδρος του B.T.A.Y.T.D Μεχμέτ Εμίν και αυτοί που τους συνόδευαν, έκαναν το ναμάζι της Παρασκευής και αργότερα ξεκίνησαν για Δυτική Θράκη.

Ιστοσελίδα του Yunturk 16/2/2013

Σχ : Για δείτε τώρα και μερικές πιο….αναλυτικές φωτογραφίες της επίσκεψης

Μάλλον δεν…. ενοχλούνται και πολύ από την σημαία της ¨Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης¨ οι δύο συμπολίτες μας.

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone