ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ DEB ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Πρώτο έτος ίδρυσης του τομέα νεολαίας Ξάνθης

Εκδήλωση οργανώθηκε την 1η Φεβρουαρίου για την πρώτη χρονιά από την ίδρυση του τομέα νεολαίας του κόμματος μας στην Ξάνθη. Στις 28/1/2012 ιδρύθηκε η οργάνωση νεολαίας του κόμματος στην Ξάνθη.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης (ΤΕΞ) μετείχαν ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο αντιπρόεδρος και επικεφαλής της κομματικής οργάνωσης Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου, το μέλος του Δ.Σ. Ραμαδάν Ντουμπάν, ο πρόεδρος της ΤΕΞ και νομικός σύμβουλος του DEB Αχμέτ Καρά, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου και σύμβουλος του Αϊντίν Αχμέτ, ο Ισμέτ Τουτζάρ από την διοίκηση του DEB-Ξάνθης και πάνω από 100 άτομα από την νεολαία του κόμματος.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης την έκανε ο Κερέμ Αμπντουρραχίμογλου-μέλος της διοίκησης της νεολαίας, ενώ την εναρκτήρια ομιλία έκανε ο συντονιστής της νεολαίας Ξάνθης του DEB Μουσταφά Σάργκο. Ο Μουσταφά Σάργκο στην ομιλία του ενημέρωσε για τις δραστηριότητες του τομέα νεολαία, και ευχαρίστησε την διοίκηση του DEB για την μεγάλη της στήριξη σε αυτές τις δραστηριότητες, όπως και τον πρόεδρο Αχμέτ Καρά και την διοίκηση της ΤΕΞ για την παραχώρηση της αίθουσας. Ο Σάργκο ανέφερε πως θα συνεχίσουν με την ίδια αποφασιστικότητα τις εργασίες τους και ότι η μεγαλύτερη τους επιθυμία είναι να συγκεντρώσουν σε μια στέγη τους νέους και να επιτευχθεί έτσι η ενότητα και η ομοψυχία.

Μετά από την ομιλία του Μουσταφά Σάργκο, ακολούθησε προβολή ντοκιμαντέρ με θέμα ¨29η Ιανουαρίου-Μέρα Εθνικής Αντίστασης και Αλληλεγγύης¨.

Μετά από την προβολή του ντοκιμαντέρ πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της ΤΕΞ Αχμέτ Καρά, ο οποίος συνεχάρη τους νέους για την οργάνωση της εκδήλωσης και ευχήθηκε να συνεχιστούν αυτού του είδους οι εκδηλώσεις.

…………………..

Ιστοσελίδα του κόμματος DEB 2/2/2013

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone