ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΦΟΡΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ

Το κόμμα DEB και η ΑΒΤΤF, επισκέφτηκε την BAKEŞ και την GTGB

 

Το κόμμα DEB και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF), στις 28 Ιανουαρίου 2013 επισκέφτηκαν την Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής. Στη επίσκεψη τον πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς και τον πρόεδρο της ABTTF Χαλίτ Χαμπίπογλου συνόδεψαν ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου και σύμβουλος του προέδρου του DEB Αϊντίν Αχμέτ, το μέλος του Δ.Σ. του DEB Ισμαήλ Αχμέτ, και ο ταμίας της ABTTF Σεμπαετίν Μουμίν.

Στην συνάντηση με την GTGB που έγινε με στόχο την ενδυνάμωση της συνεργασίας με φορείς και οργανώσεις που εκπροσωπούν την Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης, ο Μουσταφά Αλή Τσαβούς και ο Χαλίτ Χαμπίπογλου ενημέρωσαν τον πρόεδρος της GTGB Κοράι Χασάν σχετικά με τις εργασίες που σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν το 2013.

Με τον ίδιο σκοπό ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς και ο πρόεδρος της ABTTF Χαλίτ Χαμπίπογλου στις 29 Ιανουαρίου 2013 επισκέφτηκαν την Πολιτιστική και Εκπαιδευτική Εταιρία Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BAKEŞ) και συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Τζεμίλ Καμπζά. Στην συνάντηση αυτή οι Μουσταφά Αλή Τσαβούς, Χαλίτ Χαμπίπογλου και Τζεμίλ Καμπζά, αξιολόγησαν το έτος 2012, και συζήτησαν για τις εκδηλώσεις που σχεδιάζεται να γίνουν το 2013.

Ιστοσελίδα του κόμματος DEB 30/1/2013

 

Από την επίσκεψη στην ¨Ένωση τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής¨

 

Πλάνο από την συνάντηση Χαμπίμπογλου-Καμπζά-Τσαβούς στα γραφεία της BAKEŞ

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone