ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥ ΤΣΙΝΑΡ ΦΜ

Έφοδος από την εφορία με ερώτημα ¨Πως αγόρασες τον ραδιοσταθμό Τσινάρ και από πού βρήκες τα χρήματα¨

Έφοδος από την εφορία υπέστη ο σύλλογος Τσινάρ που είναι ο ιδιοκτήτης του ραδιοσταθμού Τσινάρ FM. Αναφέρθηκε πως οι ελεγκτές ήρθαν για να ελέγξουν τους λογαριασμούς με βάση τους οποίους αγοράστηκε ο ραδιοσταθμός FM, και ότι κατά τα 5ωρο έλεγχο που έκαναν δεν βρέθηκε τίποτε αφύσικο.

 ¨Δεν έχουμε να πούμε κάτι για την εφορία του κράτους¨

Αναζητώντας τον ιδιοκτήτη του συλλόγου Τσινάρ Τζεγκίζ Ομέρ, ενημερωθήκαμε σχετικά με το θέμα. Στην δήλωση που έκανε Τζεγκίζ Ομέρ δήλωσε τα εξής : Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου ως σύλλογος Τσινάρ υπεστήκαμε ξαφνική έφοδο. Φυσικά δεν έχουμε να πούμε κάτι για την εφορία του κράτους, αλλά μας είπαν πως ήρθαν για να ερευνήσουν συγκεκριμένο θέμα. Ανέφεραν πως ήρθαν για να ελέγξουν την αγορά του ραδιοσταθμού από τον σύλλογο Τσινάρ, και ερεύνησαν περίπου 5 ώρες. Δόξα τω Θεώ καθώς είμαστε σύλλογος που προσπαθεί να κρατά τα χαρτιά του και τους λογαριασμούς του σωστούς, δεν μπόρεσαν να βρούνε κάτι το αφύσικο σε αυτό το θέμα. Δεν γλυτώσαμε βέβαια από κάποιες προειδοποιητικές ποινές για κάποια τεχνικά θέματα.

 ¨Προσπαθούν να μας στοχοποιήσουν¨

Είναι φυσικό η εφορία να κάνει την δουλειά της. Τίποτε πιο φυσικό από το να ελέγχει υποθέσεις που τις βλέπει ως ύποπτες. Πιστεύω πως είναι πολύ πιθανό αυτό το θέμα να προέκυψε μετά από καταγγελία. Άλλωστε δύο χρόνια τώρα κυκλοφορούσαν μέσω τύπου διάφορα κουτσομπολιά για το θέμα του ραδιοφωνικού σταθμού. Αυτά από μια σκοπιά θεωρούνται καταγγελίες. Ιδιαίτερα κάποια ακροδεξιά και του γνωστού συστήματος τοπικά και πανελλήνια ΜΜΕ, δημοσίευσαν ύποπτες ειδήσεις σχετικά με εμάς. Εμείς δεν νοιαζόμαστε για αυτά, διότι αυτή είναι η δουλειά τους. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό διάφορες προεκτάσεις τους στην Δυτική Θράκη προσπαθούν να μας στοχοποιήσουν και προβαίνουν σε απειλητικούς υπαινιγμούς. Δεν μπορώ να το πω σίγουρα, αλλά εάν προέρχεται από αυτούς , τότε αντιμετωπίζουμε μια πραγματικά άσχημη κατάσταση¨.

 Εφ. Τρακιανίν Σεσί 31/1/2013

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone