Ο ΑΧΜΕΤ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΥΣΑ

Ο ΑΧΜΕΤ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΥΣΑ

Ο βουλευτής Αχμέτ Χατζηοσμάν στις 26 και 27 Ιανουαρίου μετείχε στην Διάσκεψη πολιτικών της αυτοδιοίκηση των Βαλκανίων που οργάνωσε στην Προύσα η νομαρχιακή οργάνωση του ΑΚΠ.

Στην διήμερη αυτή εκδήλωση αυτοί μετείχαν πολλοί εκλεκτοί καλεσμένοι μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης από Βαλκάνια και εκλεκτοί καλεσμένοι από Τουρκία. Στην μεγάλη αυτή διάσκεψη ο βουλευτής Αχμέτ Χατζηοσμάν έκανε μια ομιλία την Κυριακή τα βράδυ, και έπειτα του χάρισαν μια πλακέτα.

Ιστοσελίδα στο FB του Αχμέτ Χατζηοσμάν 28/1/2013

Σχ : Εννοείται πως αυτό που δεν λέει ο Αχμέτ, είναι πως επρόκειτο για συνέδριο ΤΟΥΡΚΩΝ μελών της τοπικής αυτοδιοίκησης στα Βαλκάνια. Ας δούμε και καμιά φωτογραφία ακόμη.

Εδώ ο βουλευτής μας είναι με άλλους Τούρκους των Βαλκανίων, έχοντας στην μέση τον βουλευτή του ΑΚΠ Χακάν Τσαβούσογλου.

 

Χαλίτ Ερέν ομιλών…


Αρχίζοντας από αριστερά τρεις ¨γνωστοί¨ για την δράση τους στην ελληνική Θράκη στην παρέα του βουλευτή ¨μας¨  :

 1) Ομέρ Γκιουζελγιαζιτζί  καταγόμενος από Σέρρες, στέλεχος του  Ισλαμικού ιδρύματος (τάγματος)  Aziz Mahmud Hüdayi   ,  με  στενές σχέσεις με την τουρκική εθνικιστική εφημερίδα Μιλλέτ της Ξάνθης.

2) Στο κέντρο ο καταγόμενος από την Κομοτηνή και πρώην πρόεδρος του αλυτρωτικού συλλόγου Δυτικοθρακιωών-Προύσσας Χακάν Τσαβούσογλου-νυν βουλευτής του ΑΚΠ.

3) Με την κοκκινη γραβάτα ο Χαλίτ Ερέν, επίσης καταγόμενος από την Ροδόπη, νυν διευθυντής του IRCICA (Κέντρο Έρευνας Ισλαμικής Ιστορίας, Τέχνης και Πολιτισμού). Πρόκειται για φορέα  συνδεδεμένο με την Ισλαμική Διάσκεψη, διαχειριστή πολλών χρημάτων, πολλά από τα οποία έρχονται και στην ελληνική Θράκη. Όχι βέβαια για επενδύσεις…