Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΓΙΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Μαζί με την Τογιότα αλλάζω και χρηματοκιβώτιο

Η Τογιότα με την νέα της στρατηγική σχεδιασμού, επιχειρεί να διατηρήσει τον τίτλο του μεγαλύτερου παραγωγού αυτοκινήτων στον κόσμο. Το νέο Τογιότα Αούρις βγαίνει προς πώληση με τιμή που αρχίζει από τις 39.900 τ.λ.

Η Τογιότα η οποία μετά από την παγκόσμια επιχείρηση ανάκλησης οχημάτων 20 2009, το τσουνάμι της Ιαπωνίας και τις πλημμύρες στην Ταϊλάνδη, υπέστη μεγάλο χτύπημα, και οικονομικό και πλήγμα στην εικόνα της, με την νέα της στρατηγική σχεδιασμού, επιχειρεί να διατηρήσει τον τίτλο του μεγαλύτερου παραγωγού αυτοκινήτων στον κόσμο. Η Τογιότα στα νέα της μοντέλα φέρεται να έχει ως προτεραιότητα την σπορ εικόνα στα μοντέλα της, και αυτην της την γραμμή που την άρχισε με το μοντέλο GT86, την συνεχίζει με το νέο μοντέλο Αούρις.

…………………

Το Αούρις που 5 χρόνια τώρα παράγεται στο εργοστάσιο της Τογιότα στο Αντάπαζαρί, μετά την μετακίνηση της παραγωγής και του νέου Κορόλα στην Τουρκία, πλέον θα εισάγεται από την Αγγλία.

………….

Ο CEO της Τογιότα Τουρκίας Αλή Χαίντάρ Μποζκούρτ δήλωσε : Με τις 34.567 πωλήσεις που πραγματοποιήσαμε το 2012 ήμασταν η πέμπτη χώρα σε πωλήσεις Τογιότα στην Ευρώπη. Από το Αούρις που αρχίσαμε να το πουλάμε στην Τουρκία το 2007, μέχρι σήμερα πουλήσαμε 41.015 τεμάχια. Το 2012 πουλήσαμε 12.000 τεμάχια Αούρις. Και φέτος στοχεύουμε να πουλήσουμε τουλάχιστον τόσα αυτοκίνητα.

……………

 Εφ. Χουριέτ 28/1/2013

Σχ : Όποιοι δηλαδή θέλετε να ενισχύσετε την τουρκική οικονομία, αγοράστε Τογιότα Αούρις ή το νέο Κορόλα.

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone