ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ Η ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΙΟΥΤΣΟΥΚ

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΔΙΑΒΙΒΑΖΑ ΣΤΗΝ AΓΚΥΡΑ ΑΙΤΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ»

O πρωθυπουργός της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου Ιρσέν Κιουτσούκ θα συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Στην Κωνσταντινούπολη κατόπιν πρόσκλησης του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, βρίσκεται ο πρωθυπουργός της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου Ιρσέν Κιουτσούκ.

Ο Ιρσέν Κιουτσούκ θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Ερντογάν. Το βασικό θέμα της συνάντησης των δύο αντρών που θα πραγματοποιηθεί στο πρωθυπουργικό γραφείο του ανακτόρου Ντολμαμπαχτσέ, θα είναι η ενέργεια.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Κιουτσούκ θα συζητηθεί το έργο ηλεκτροδότησης που θα μεταφερθεί από την Τουρκία στη νήσο και οι προβλέψεις για το 2013».

Ο πρωθυπουργός της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου Ιρσέν Κιουτσούκ, σημείωσε πως θα μεσολαβήσουν στην περίπτωση που η Ρωμαίικη Διοίκηση της Νότιας Κύπρου ζητήσει οικονομική βοήθεια από την Τουρκία.

Ο Κιουτσούκ , πρόσθεσε «Μέχρι στιγμής δεν έγινε κάποιο τέτοιο αίτημα, όμως εάν γίνει με μεγάλη ευχαρίστηση θα το διαβίβαζα στην Άγκυρα¨.

 TRT 31/12/2012

Σχ : Προσέξτε τώρα την απέχθεια που αισθάνεται για τους Κύπριους αδελφούς μας ο ¨κύριος¨ αυτός. Ξέρει πολύ καλά πως δεν πρόκειται να υπάρξει ΠΟΤΕ  τέτοιο αίτημα. Αλλά το λέει για να τονίσει δημόσια την οικονομική στενότητα της Κύπρου και έμμεσα έτσι να την ταπεινώσει ! Βέβαια είναι λίγο οξύμωρο να το κάνει αυτό ο συγκεκριμένος, καθώς πριν από τρεις μόλις μέρες είχαμε στον τουρκοκρατούμενο τομέα της Λευκωσίας σχεδόν εξέγερση, διότι εκατοντάδες υπάλληλοι του δήμου είναι απλήρωτοι 4 μήνες. Και όχι μόνο δεν τους δίνουν τα χρήματα τους, αλλά τους ξυλοφόρτωσε κιόλας η αστυνομία ! Και βγαίνει μετά αυτός και μιλά….

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone