ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ

H νομαρχιακή οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κατήγγειλε τη επίθεση στον πρόξενο Σενέρ 

H νομαρχιακή οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κατήγγειλε τη επίθεση που έγινε στην Καβάλα σε βάρος του πρόξενου Οσμάν Ιλχάν Σενέρ. H νομαρχιακή οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης δημοσίευσε σχετικό δελτίο τύπου στο οποίο περιέχεται η φράση ¨Καταδικάζουμε την επίθεση που υπέστη ο πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, μπροστά στο δημαρχείο της Καβάλας από ρατσιστικές ομάδες.

Δελτίο τύπου νομαρχιακής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ καταδικάζει την επίθεση στον Τούρκο Πρόξενο Οσμάν Σενέρ, στο δημαρχείο Καβάλας από ομάδα ακροδεξιών. Η κίνηση αυτή εκτός από ατυχής και ανούσια είναι και αποπροσανατολιστική. Την περίοδο που η φτώχεια, η εξαθλίωση και η ανέχεια πλήττει όλο και μεγαλύτερα κομμάτια της κοινωνίας, κάποιοι επιδίδονται σε έναν αγώνα που στόχο έχει την όξυνση και τον κοινωνικό αυτοματισμό. Όσο και εάν προσπαθούν ορισμένοι να αλλάξουν την πολιτική ατζέντα από τα πραγματικά επίδικα που απασχολούν την κοινωνία σήμερα δε θα τα καταφέρουν. Όσοι επενδύουν στην ένταση, στο ρατσισμό και στον εθνικισμό θα ηττηθούν, από τις δυνάμεις της δημοκρατίας και της ειρηνικής συνύπαρξης.

Νομαρχιακή οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης

 Εφ. Μπιρλίκ 15/1/2013

Σχ : Αλήθεια ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ο πρόξενος πήγε στον Σώστη και πίεζε αφόρητα τον ιμάμη εκεί να μπεί στο payroll του προξενείου, και όταν μετά έβαλε τον τζουτζέ του χωριού να τον απειλεί,  έβγαλε καμμία ανακοίνωση ;  Για εκείνο το περιστατικό ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης πήρε καμμιά δημόσια θέση , ή   μούγκα στη στρούγκα ;