ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΚΙΑΝΙΝ ΣΕΣΙ ΚΑΤA ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ

Μέλη της μειονότητας-μέντορες του Γιώργου Καλαντζή στον νόμο για τους 240 ιμάμηδες

Κρύο ντους αποτέλεσε για την Αθήνα και ιδιαίτερα για το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων η δήλωση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, ο οποίος μετά από τις προσπάθειες του υποψήφιου βουλευτή Ροδόπης της ΔΗΜΑΡ Ιλχάν Αχμέτ και του Δάμωνα Δαμιανού ενάντια στις προτεινόμενες αλλαγές του νόμου για τους 240 ιμάμηδες, δήλωσε πως το κόμμα είναι ενάντιο σε αυτές τις αλλαγές και ότι αν έρθει στην βουλή θα το καταψηφίσουν

Η κόκκινη αυτή κάρτα από την ΔΗΜΑΡ προς την τροπολογία που ετοίμασε ο Γ.Γ. του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Γιώργος Καλαντζής, φαίνεται πως τον εκνεύρισε ακόμη περισσότερο. Διότι το Σάββατο δημοσιεύτηκαν σχετικά με το θέμα, ειδήσεις-ρεζίλι στις εφημερίδες ΤΑ ΝΕΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Και τι δεν αναγράφεται…

Συμπερασματικά φυσικά και τονίζεται πως ο πραγματικός υπεύθυνος είναι ο πρόξενος στην Κομοτηνή Ιλχάν Σενέρ.

Ένας από τους βασικούς λόγους του οικονομικού αδιεξόδου της χώρας μας της Ελλάδας , είναι το γεγονός πως οι Έλληνες πολιτικοί θεωρούν τους εαυτούς τους ως τους πιο έξυπνους στον κόσμο.

Εξ αιτίας αυτής της υπόθεσης και νομίζοντας πως δεν θα επέστρεφαν πίσω τα πολλά δάνεια που έπαιρναν επί 35 χρόνια….τώρα κατέστησαν την Ελλάδα μια επαρχία της Γερμανίας.

Στο θέμα της μειονότητας, οι εξυπνάκηδες πολιτικοί σαν τον Γιώργο Καλαντζή θα ρεζιλέψουν την Ελλάδα.

Και το πιο πικρό της ιστορίας αυτής είναι πως κάποια μέλη της μειονότητας μας λειτουργούν σαν μέντορες του Καλατζή για την επίτευξη αυτού του ρεζιλέματος.

Μια κουβέντα έχουμε να πούμε : Ο Θεός να τους δίνει μυαλό.

To άρθρο της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ

Το κείμενο στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

 Τρακιανίν Σεσί 13/1/2013

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone