ΠΕΡΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ

Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να στοχοποιεί τον Χατζηοσμάν

Η νομαρχιακή οργάνωση Ροδόπης της Χρυσής Αυγής, δημοσίευσε ανακοίνωση με την οποία στοχοποιεί τον βουλευτή Χατζηοσμάν, τον πρώην βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ και τον πρόξενο της Τουρκίας στην Κομοτηνή Οσμάν Ιλχάν Σενέρ.

Την συγκεκριμένη ανακοίνωση μέλη της Χρυσής Αυγής την μοίρασαν στην πλατεία της πόλης της Κομοτηνής.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως ¨ Με τις ομιλίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και με τα έγγραφα που αποκάλυψαν στις 15 Ιανουαρίου, αποδείχθηκε πως ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν είναι πράκτορας¨. Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλιόπουλος και Ματθαιόπουλος, παρουσίασαν ως αποδείξεις στην βουλή φωτογραφίες από ομιλίες του Χατζηοσμάν με φόντο τον Ατατούρκ και την τουρκική σημαία.

Στην ανακοίνωση ασκείται κριτική στην Ν.Δ. και την ΔΗ.ΜΑΡ. για τους υποψήφιους μειονοτικούς βουλευτές που είχαν, και καταγράφουν πως παρά την δήλωση του υποψήφιου με την ΔΗΜΑΡ βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ πως ¨Δεν θα περάσει¨, και τη δήλωση του πρόξενου πως ¨όσο βρίσκομαι στην Κομοτηνή δεν θα περάσει αυτός ο νόμος¨, τελικά ο νόμος πέρασε.

……………..

Εφ. Γκιουντέμ 23/1/2013

Σχ : Ο κύριος Χατζηοσμάν είναι πολλά χρόνια πολιτικός. Στα τόσα χρόνια της δράσης του έχει κάνει ποτέ ΜΙΑ δήλωση που να μην συνάδει απόλυτα με τα συμφέροντα της Τουρκίας ; Στα τόσα μέτωπα που ανοίγει η Τουρκία ενάντια στην Ελλάδα έχει πάρει ποτέ ανοιχτά και ξεκάθαρα το μέρος της Ελλάδας ;  Έχει επικρίνει ποτέ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ αξιωματούχο της Τουρκίας ;

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone