ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ : ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ…

Προστατέψτε με από τον άντρα μου

Η Φατμά Σαλμάν Κοτάν-βουλευτής του κόμματος ΑΚ από το Άγρι, μαζί με τον άντρα της τον Ιντρίς Κοτάν υπέβαλε στο δικαστήριο του Σιντζάν αίτημα για συναινετικό διαζύγο. Μετά από σχετικό αίτημα της βουλευτού αποφάσισε ο άντρας της ο Ιντρίς Κοτάν να μην την πλησιάζει και να μην την ανησυχεί για 6 μήνες.

Στο αίτημα διαζυγίου που υπέβαλε η Φατμά Σαλμάν Κοτάν-βουλευτής του κόμματος ΑΚ από το Άγρι, υπέβαλε και αίτημα προστασίας από τον σύζυγο της Ιντρίς Κοτάν. Το δικαστήριο αξιολογώντας την υπόθεση, επέβαλε στον Ιντρίς απόφαση να μην πλησιάσει για 6 μήνες την σύζυγο του

Το ζευγάρι Κοτάν που έχει τρία παιδιά αποφάσισαν να χωρίσουν συναινετικά. Το ζευγάρι αντί των δικαστηρίων Άγκυρας προτίμησε να υποβάλλει το αίτημα στα δικαστήρια Σιντζάν, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

………..

Στο μεταξύ κάποιες ιστοσελίδες έγραψαν πως η Φατμά Σαλμάν Κοτάν αντιμετώπιζε πρόβλημα βίας από τον άντρα της. Αναφέρθηκε μάλιστα πως 10 μέρες πριν είχε πάει στο νοσοκομείο και είχε πάρει ιατρική αναφορά για αποχή από την δουλειά της για 10 μέρες.

……………….

 Εφ. Χουριέτ 4/12/2012