ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΙΜΑΜΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΕΝΕΡ

Καταγγελία

26/12/2012

Δεν έχω καμμία απολύτως σχέση με την είδηση με τίτλο ¨Μην αφήνετε την μειονότητα στο έλεος του προξενείου¨ που φέρεται να έχει δημοσιευτεί από θρησκευτικούς λειτουργούς της Ροδόπης, και διαπίστωσα πως το όνομα μου έχει χρησιμοποιηθεί.

Επιθυμώ να δηλώσω πως καταγγέλω τους κακόβουλους οι οποίοι εξυπηρετώντας τρίτους, θέλουν να μας φέρουν αντιμέτωπους με το Προξενείο της Τουρκικής Δημοκρατίας, και το συντομότερο δυνατό θα λογαριαστώ με αυτόν τον μηχανισμό ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ενημερώνω με σεβασμό προς την κοινή γνώμη

Σαρ Χασάν Αλή

Μικρό Πιστό

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 28/12/2012

Σχ : Ο συγκεκριμένος ιμάμης αναφέρεται σε κείμενο που δημοσιεύτηκε και στο οποιο 39 θρησκευτικοί λειτουργοί καλούσαν τους βουλευτές να προχωρήσουν επιτέλους στην ψήφιση του νομοσχεδίου που αφορά τον διορισμό τους. Ένα νόμιμο, δίκαιο και χρόνιο αίτημα. Προφανώς ο εν λόγω έβαλε την τζίφρα σε αυτό και εκ των υστέρων δέχτηκε κάποια…..τηλεφωνήματα.

Αξίζει εδώ να αναφέρουμε κάτι που μάθαμε σήμερα σαν ιστοσελίδα. Πρόσφατα μιλώντας προσωπικά κάπου ο πρόξενος ανέφερε σχετικά με τον επικείμενο νόμο για τους ιμάμηδες το εξής εντυπωσιακό :

¨ Για όσο είμαι εγώ πρόξενος εδώ αυτός ο νόμος δεν πρόκειται να περάσει¨!!!!!

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone