ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΡΝΟ…

Όταν είδε την γυναίκα του σε ιστοσελίδα πορνό

Πολίτης ονόματι Ε.Ε. κάτοικος Μπακίρκιοϊ τρελάθηκε όταν είδε σε ιστοσελίδα πορνό, βίντεο με την γυναίκα του Σ.Ε. –που παντρεύτηκε πριν από ένα χρόνο- να είναι σε επαφή με άλλο άντρα.

Η Σ.Ε. ανέφερε ότι ο άντρας που φαίνεται στο βίντεο είναι γιατρός στον οποίο είχε πάει πριν από 2 χρόνια, ο οποίος μάλλον την νάρκωσε και την βίασε. Η Ε.Ε. και ο Σ.Ε. υπέβαλαν μήνυση για βιασμό κατά του γιατρού Χ. Η εισαγγελία του Μπακίρκοϊ άρχισε σχετική έρευνα.

Ο Ε.Ε. τον περασμένο μήνα είδε σε ιστοσελίδα πορνό την σύζυγο του. Ένα από τα βίντεο δηλαδή της ιστοσελίδας είχε την γυναίκα του. Ο Ε.Ε. βλέποντας την γυναίκα του Σ.Ε. να κάνει έρωτα μισολιπόθυμη με άλλον άντρα, τρελάθηκε από τα νεύρα του. Μόλις γύρισε σπίτι της έδειξε το βίντεο.

Η Σ.Ε πνίγηκε στο κλάμα και του είπε πως δεν είχε κάνει έρωτα με κανέναν και όταν παντρεύτηκαν ήταν παρθένα. Αλλά αυτή ήταν στο βίντεο. Η Σ.Ε. υποστήριξε πως ο άντρας του οποίου το πρόσωπο δεν φαίνεται στο βίντεο, είναι γιατρός σε ιδιωτικό νοσοκομείο που είχε επισκεφτεί πριν από 2 χρόνια. Σύμφωνα με την Σ.Ε. , ο γιατρός την νάρκωσε, την βίασε και βιντεοσκόπησε την πράξη.

Το ζευγάρι πήγε στην εισαγγελία του Μπακίρκιοϊ όπου υπέβαλε μήνυση για βιασμό στον γιατρό Χ. Η Σ.Ε στην κατάθεση της είπε πως ο γιατρός την νάρκωσε, την βίασε και το βίντεο που τράβηξε το ανέβασε σε ιστοσελίδα πορνό. Το ζευγάρι παρέδωσε ως αποδείξεις το βίντεο από την ιστοσελίδα. Η εισαγγελία διέταξε έρευνα και το βίντεο και οι φωτογραφίες εστάλλησαν στην αστυνομία. Ερευνάται αν το άτομο στο βίντεο είναι ή όχι ο γιατρός Χ. , καθώς και σε ποια ημερομηνία ανέβηκε το βίντεο στην ιστοσελίδα.

Εφ. Χουριέτ 10/12/2012

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone