¨ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΕΥΓΑΡΩΣΩ ¨ !

Ατομο 56 χρονών βίασε σκυλί 

Στην επαρχία Γκιολγιακά της Ντούζτζε, ο 56 ετών Σ.Σ. κατηγορείται πως βίασε το σκυλί του γείτονα. Για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα, ενώ το σκυλί τέθηκε σε θεραπεία στο Καταφύγιο Ζώων του δήμου Ντούζτζε.

Αναφέρεται πως ο Σ.Σ. που ζει στο χωριό Σατσμαλίπινάρ, βίασε το σκυλί αφού πρώτα είχε δέσει τα πόδια του. Προχτές μετά από καταγγελία τον συνέλαβε η στρατοχωροφυλακή. Αργότερα διατάχθηκε έρευνα για το θέμα, ενώ ο Σ.Σ. αφέθηκε ελεύθερος. Το σκυλί μεταφέρθηκε για θεραπεία στο Καταφύγιο Ζώων του δήμου Ντούζτζε

¨Τα σεξουαλικό όργανο του σκύλου έχει ανοίξει¨

Η πρόεδρος του Συλλόγου Δικαιωμάτων των Ζώων Ντούζτζε Ναλάν Ορνέκ δήλωσε : ¨ Τα περιστατικό είναι στο στάδιο της κατηγορίας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του κτηνίατρου, το σκυλί υπέστη βία. Σύμφωνα με την ιατρική ορολογία το σεξουαλικό όργανο του σκύλου άνοιξε. Το ζώο είναι σε μια κατάσταση κατάθλιψης και είναι υπό παρακολούθηση στο καταφύγιο. Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να ληφθούν δείγματα από το ζώο. Το άτομο αυτό δήλωσε πως «Έκλεισα το στόμα του σκυλιού, ήθελα να ζευγαρώσω». Το περιστατικό είναι στην εισαγγελία¨.

 Εφ. Μιλλιέτ 24/12/2012