ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΨΥΧΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ….

Κείμενο του ιστολόγιου 9/12/2012

Αρκετές φορές έχουμε γράψει για την φανατίλα κάποιων τουρκόψυχων του εξωτερικού. Ένας από τους κορυφαίους σε αυτό τον τομέα είναι ο γνωστός Αλή Αγίασμαλι. Kαταγόμενος από το χωριό Αγίασμα του Ν. Ροδόπης δούλεψε για δεκαετίες στην Γερμανία. Ήταν από τα ιδρυτικά μέλη σε τουρκοσυλλόγους εκεί και μετείχε σε διαμαρτυρίες κατά των ελληνικών πρεσβείων και προξενείων στην Γερμανία.

Αγαπημένη του φυσικά σημαία η τουρκική και ΦΥΣΙΚΑ η σημαία της ¨Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης¨. Πριν από δεκαετίες του αφαιρέθηκε η ελληνική υπηκοότητα με το ευλογημένο άρθρο 19 του κώδικα ιθαγένειας. Τώρα λοιπόν σαν συνταξιούχος ζει στην Προύσα , άπό όπου και γράφει τα εμέσματα του στο facebook. Για δείτε λοιπόν τι έγραψε εκεί αναφερόμενος σε αυτόν τον ήρωα-παλικάρι  Σεμπαετίν Καραχότζα. Ο Σεμπαετίν για όσους δεν τον ξέρουν είναι από τις κεφαλές του κινήματος αυτοσυνειδησίας των Ελλήνων Πομάκων

Γράφει λοιπόν :

¨Αγαπητοί μου αναγνώστες, ο παραπάνω ομιλητής που βλέπετε, είναι ο  διαταραγμένος, εκφυλισμένος και άθλιος Σεμπαετίν Καραχότζα. Για πολλά χρόνια συνεχίζει να πουλιέται στους Έλληνες έναντι των πολλών χρημάτων που του δίνουν οι ελληνικές κυβερνήσεις. Κάνει ανόητα σχόλια για εμάς, και εκφράζεται αρνητικά και ψευδώς ακόμη και για τον αείμνηστο Δρ. Σαδίκ Αχμέτ. Για να μας εξευτελίσει !  Βγαίνει σε όλες τις τηλεοράσεις της Ελλάδας και  κάνει ξεδιάντροπες και ανόητες ομιλίες, Τόσο που είναι ο πιο άθλιος στην Δυτική Θράκη και στην Ελλάδα. Εγώ λοιπόν ως Δυτικοθρακιώτης λέω το εξής. Άτομα όπως αυτός και όσοι σκέπτονται σαν κι αυτόν, από τους οποίους δεν προκύπτει κανένα όφελος για την ίδια τους την κοινότητα, το τέλος τους θα δοθεί σίγουρα πάλι από την πλευρά των Ελλήνων. Με σεβασμό κύριοι αναγνώστες μου.

Αλή Αγίασμαλι-Εκ των Τούρκων της Δυτικής Θράκης¨

Το χυδαίο αυτό υποκείμενο, προφανώς κρίνοντας εξ ιδίων και του περίγυρου του γράφει αυτές τις ΠΑΠΑΡΙΕΣ για χρηματοδότηση του φίλου μου του Σεμπαετίν από το ελληνικό κράτος. Μακάρι να υπήρχε τέτοια χρηματοδότηση αλλά… Καταρχήν ο φίλος μου ο Σεμπαετίν ΔΟΥ-ΛΕΥ-ΕΙ, κάτι εν πολλοίς άγνωστο στους διαφόρων μορφών τουρκοπράκτορες της ελληνικής Θράκης.

Θα προτείναμε σε αυτό το θλιβερό  ραμολιμέντο να ασχοληθεί καλύτερα με την σωτηρία της ψυχής του και να πλένει το σκατόστομα του όταν μιλά για τον Σεμπαετίν.

Α, και να μην ξεχάσουμε να του δώσουμε βίζα  να έρθει πάλι  στην Ελλάδα….

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone