ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ

Πρέπει να επιδειχτεί ευαισθησία προς τους Τουρκοκυπρίους

Ο Έρογλου αναφερόμενος στην Τουρκοισλαμική σύνοδο της Κωνσταντινούπολης είπε πως ¨η ευαισθησία που δείχνει ο κόσμος για την Παλαιστίνη πρέπει να επιδειχθεί και προς εμάς. Εύχομαι τα Η.Ε. και ο κόσμος να σταματήσουν να θέτουν σε πλεονεκτική θέση τους Ελληνοκύπριους έναντι των Τουρκοκυπρίων, παρά την αδιάλλακτη θέση των πρώτων.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Έρογλου τόνισε πως ως μουσουλμάνοι της Κύπρου βλέπουν το αγώνα της Παλαιστίνης ως δικό τους αγώνα, είπε πως τα Η.Ε. και όλος ο κόσμος πρέπει να εκπληρώσει τα καθήκοντα του έναντι του Τουρκοκυπριακού λαού, και να επιδείξουν και σε αυτούς την ευαισθησία που δείχνουν για το θέμα της Παλαιστίνης.

………………

Ο Έρογλου ανέφερε πως ήταν πολύ σημαντικός ο ρόλος που έπαιξε η μητέρα πατρίδα Τουρκία στην απόφαση στα Η.Ε για να καταστεί η Παλαιστίνη κράτος παρατηρητής, και συνεχάρη όλους όσους μόχθησαν για αυτό. Ο Έρογλου τόνισε πως η νεολαία στην Κύπρο πρέπει να σωθεί από το εμπάργκο, και ότι διεξάγουν τις διαπραγματεύσεις με κάθε ειλικρίνεια, ώστε ο κόσμος να μπορεί να ατενίζει τα μέλλον με εμπιστοσύνη, ¨Αλλά για όσο δεν μειώνεται η ανοχή που επιδεικνύεται προς τους Ελληνοκύπριους, είναι πολύ δύσκολο να αναμένεται μια δίκαιη και μόνιμη λύση. Σε αυτό το σημείο επιθυμώ να κάνω έκκληση στους διπλωμάτες και τους φορείς όλου του Ισλαμικού κόσμου. Το Κυπριακό δεν το δημιούργησαν οι Τουρκοκύπριοι. Και δεν είμαστε εμείς που το συντηρούμε! Αυτήν την απλή αλήθεια αδυνατούμε να την εξηγήσουμε στην διεθνή κοινότητα, διότι δεν θέλουν να καταλάβουν. Αλλά αργά ή γρήγορα θα το καταλάβουν.

…………..

 Tουρκοκυπριακή εφ. Βολκάν 16/12/2012

Σχ : ¨Τουρκοκύπριος πρόεδρος¨ λέει αλλά καταγόμενος από την Καισάρεια !!! Και έχει το θράσος και μιλά !

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone