ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ

Ο Μπαγίς προς τον Ελληνοκύπριο πρέσβη : ¨ Σταμάτα τις ανοησίες¨

Ο υπουργός Ε.Ε. και αρχιδιαπραγματευτής Εγεμέν Μπαγίς απευθυνόμενος στον πρέσβη της Ελληνοκυπριακής Διοίκησης Νότιας Κύπρου (GKRY) στο Δουβλίνο Μιχάλη Σταβρινό του είπε ¨Σταματήστε τις ανόητες πρακτικές¨.

Ο Μπαγίς στα πλαίσια επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στο Δουβλίνο, έκανε στο Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων (IIEA) μια ομιλία με θέμα ¨Οι νέες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ευρώπη και η Τουρκία¨.

Στο τμήμα του συνεδρίου με κλειστές τις κάμερες, πήρε τον λόγο ο πρεσβευτής του GKRY στο Δουβλίνο Σταβρινός και υπενθύμισε στον Μπαγίς ¨τις υποχρεώσεις που έχει η Τουρκία από το πρόσθετο πρωτόκολλο της συνθήκης της Άγκυρας. Ο υπουργός Μπαγίς μετά από αυτό απευθυνόμενος στον Ελληνοκύπριο πρέσβη είπε τα εξής :

¨Θα σημειώσεις καλά αυτά που θα πω. Από ποιο σημείο της Κύπρου είσαι εσύ ; Αντί να θυμίζετε τις υποχρεώσεις της Τουρκίας, εφαρμόστε αυτά που εσείς έχετε υπογράψει. Σταματήστε τις ανόητες πρακτικές¨.

………………….

Εφ. Χουριέτ 18/12/2012

Σχ : Λοιπόν ο Μπαρίς μου αρέσει ! Μας σιχαίνεται και δεν το κρύβει ! Εμείς βέβαια είμαστε υπεράνω όλων αυτών ! Ετοιμαζόμαστε για Στρατηγικό Συμβούλιο Συνεργασίας τον Ιανουάριο στην Άγκυρα ! Προχτές η τουρκική φρεγάτα έκανε βόλτα ανάμεσα στα νησιά μας, Ο Μπαγίς κάθε τόσο προσβάλλει με δηλώσεις του τα αδέρφια μας στην Κύπρο. Ο εκ μέρους του τουρκικού προξενείου εκτουρκισμός της μειονότητας στην Θράκη συνεχίζεται ακάθεκτος…

Εμείς όμως πιστοί στην φιλία ! Ρε παιδιά αυτά που πέφτουν πάνω σας προερχόμενα από τα ανατολικά, δεν είναι σταγόνες βροχής, ροχάλες είναι.

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone