ΔΕΙΠΝΟ ΚΑΡΑΓΙΟΥΣΟΥΦ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

Γεύμα προς τον τοπικό τύπο από τον βουλευτή Αϊχάν Καραγιουσούφ

Ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ παρέθεσε απόψε (16 Δεκεμβρίου) δείπνο προς τον τοπικό τύπο της Ροδόπης. Στο δείπνο που παρατέθηκε στο χωριό Θάμνα, κοντά στον Καραγιουσούφ ήταν ο πρώην βουλευτής Μουσταφά Μουσταφά και τοπικοί αξιωματούχοι του κόμματος.

Στην σύντομη ομιλία που έκανε ο βουλευτής Αϊχάν Καραγιουσούφ, ανέφερε πως η ανταπόκριση στην πρόσκληση που έκανε προς τον τοπικό τύπο, είναι κάτι που τον τιμά. Ο Καραγιουσούφ εξέφρασε τις απόψεις του λέγοντας πως ¨Έχουμε πολλά κοινά θέματα για να συζητήσουμε και να αγωνιστούμε. Εάν έχετε τις ίδιες ιδέες μαζί μου, αυτός ο αγώνας θα δοθεί από κοινού. Πιστεύω πως εφόσον ήρθατε εδώ είμαστε ομοϊδεάτες. Ήρθαμε εδώ να γνωριστούμε. Είμαστε έτοιμοι για συνεργασία για την σωστή ενημέρωση της κοινωνίας μας¨.

 Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 16/12/2012

Σχ : Αξιοπρόσεκτα υποβαθμισμένη από τον μειονοτικό τύπο η εν λόγω συνάντηση. Αν βέβαια η πρόσκληση ήταν μόνο προς τους μειονοτικούς δημοσογράφους τότε μάλλον θα άλλαζαν τα πράματα…Ενδεικτικό και αυτό του πως εννοούν την ¨ομαλή συμβίωση και συνύπαρξη¨  το μαγαζί της οδού Ιώνων και τα φερέφωνα του.