ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ

Η Κύπρος άρεσε πολύ στην συμμορία

Αποκαλύφθηκε πως η συμμορία στρατιωτικής κατασκοπίας είχε δραστηριότητες και στην Κύπρο. Η συμμορία ανέφερε πως ¨ Η Κύπρος έχει το περιβάλλον που επιθυμούμε. Εδώ σεξ, ναρκωτικά και αλκοόλ είναι πολύ φυσιολογικά

Η έρευνα που διεξάγει η εισαγγελία Σμύρνης σχετικά με την υπόθεση στρατιωτικής κατασκοπίας, έφερε στην επιφάνεια σημαντικά έγγραφα σχετικά με την δομή της συμμορίας στην Κύπρο. Τα μέλη της συμμορίας έκαναν συγκέντρωση πάνω στην φρεγάτα των TEΔ Salih Reis με θέμα την Κύπρο, συγκέντρωση στην οποία περιγράφηκαν οι αδυναμίες των στρατιωτικών και έγιναν σχέδια εκβιασμών τους.

H Ταράφ έφτασε σε έγγραφα του Γενικού Επιτελείου με χαρακτηρισμό ¨ Πραγματικότητα και κρατικά μυστικά¨. Σύμφωνα με τα έγγραφα που κατασχέθηκαν κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του O.Σ., τα μέλη της συμμορίας στις 28/12/2012 έκαναν συνεδρίαση πάνω στην φρεγάτα Salih Reis, με θέμα δραστηριότητες Κύπρου. Κρατήθηκαν πρακτικά που είχαν τίτλο ¨Δραστηριότητες που θα γίνουν, σημεία που πρέπει να προσεχθούν, κανόνες επικοινωνίας, απόδοση καθηκόντων¨ και στα οποία περιέχονται ενδιαφέροντες αναλύσεις για την Κύπρο. Σύμφωνα με αυτά τα πρακτικά η ανάλυση της συμμορίας σχετικά με την Κύπρο έχει ως εξής :

Η Κύπρος είναι τέλεια για εμάς

Η Κύπρος έχει το περιβάλλον που επιθυμούμε. Εδώ σεξ, ναρκωτικά και αλκοόλ είναι πολύ φυσιολογικά και ιδιαίτερα διαδεδομένα. Στα ξενοδοχεία έρχονται πολλοί τουρίστες από την Τουρκία. .Σημαντικό τμήμα αυτών είναι διάσημα άτομα, αξιωματούχοι, πλούσιοι επιχειρηματίες και πλούσιες χήρες. Και επίσης γιατροί και ακαδημαϊκοί που έρχονται σε συνέδρια.

……………….

Στα ξενοδοχεία παίζεται σε σημαντικό βαθμό τζόγος. Παρά το ότι αυτό είναι απαγορευμένο για το προσωπικό των ΤΕΔ, σχεδόν δεν υπάρχει κανείς που να μην παίζει. Οι αξιωματικοί πάνε ιδιαίτερα για τζόγο στην Κερύνεια.

4 από τις συνοδούς μας δουλεύουν γενικά στα καζίνο. Τις κατευθύνουμε και ενδιαφέρονται για συγκεκριμένα άτομα. Η ομάδα μας εργάζεται με άτομα ελίτ (συνταγματάρχες, καθηγητές, πλούσιοι επιχειρηματίες κ.α.).

Στην δομή μας στο πανεπιστήμιο, δεν ήταν καθόλου δύσκολο να βρούμε κορίτσια. Και αυτή η ομάδα μας είναι που δουλεύει περισσότερο. Μπορούμε να περικυκλώσουμε όποιον υπολοχαγό θέλουμε.

Από εδώ προμηθευόμαστε επίσης μικρά κορίτσια για όσους επιθυμούνε τέτοια.

Εκτός από τις εστίες, χρησιμοποιούμε διαμερίσματα και ακόμη και χώρους καταλυμάτων των αξιωματικών. Έτσι πέρασε στα χέρια μας πολύ υλικό. Στο αρχείο μας είναι σαφές από πού προέρχεται το καθένα.

Το συντομότερο πρέπει να ανοίξουμε ένα VIP νυχτερινό κλαμπ, που θα το χτίσουμε από το μηδέν. Στα δωμάτια θα τοποθετηθούνε κάμερες τριών κατευθύνσεων. Κάτι ανάλογο μπορεί να γίνει και στο Βερολίνο.

Πρέπει να έρθουμε σε επαφή με νυχτερινά κέντρα και είτε να τους πείσουμε, είτε να τους υποχρεώσουμε να μα δώσουν τα βίντεο που έχουν, ή ακόμη να τοποθετήσουμε εκεί προσωπικό να δουλέψει.

Στα στελέχη μας που υπηρετούνε στις ΤΕΔ πρέπει να δοθεί λίστα νυχτερινών κέντρων. Ο κάθε ένας τους πρέπει μέσα σε δύο έτη να πάει τουλάχιστον 20 άτομα στα νυχτερινά κέντρα.

Για να αντιμετωπίσουμε εναλλακτική ζήτηση, πρέπει να στήσουμε και ομάδα με γκέι. Προς το παρόν 2 άτομα αρκούνε.

…………….¨

 Eφ.Ταράφ 28/12/2012