Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ¨ΣΥΝΤΟΠΙΤΩΝ¨ ΜΑΣ

O Εκπαιδευτικός και Αθλητικός Σύλλογος Τούρκων Δυτικής Θράκης του Ντούισμπουργκ οργανώνει Οικογενειακή βραδιά

O Εκπαιδευτικός και Αθλητικός Σύλλογος Τούρκων Δυτικής Θράκης του Ντούισμπουργκ, που είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF) στις 25/12/2012 οργανώνει Οικογενειακή Βραδιά.

Τα μέλη του συλλόγου που θέλουν όπως κάθε χρόνου να γιορτάσουν την νέα χρονιά μαζί με τους συντοπίτες τους, οργανώνουν και φέτος μια ειδική βραδιά γλεντιού για τους Δυτικοθρακιώτες Τούρκους που ζούνε στο Ντούισμπουργκ και στην γύρω περιοχή. Ο σύλλογος του Ντούισμπουργκ στην βραδιά αυτή που θα αποτελέσει σημάδι ενότητας και αλληλεγγύης καλεί όλους τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης να γλεντήσουν με την καρδιά τους με τα τραγούδια του συγκροτήματος Atılganlar.

Η ημερομηνία και η διεύθυνση της Οικογενειακής βραδιάς έχουν ως εξής :

 Ημερομηνία : 25 Δεκεμβρίου 2012 (Ώρα 17.00)

Χώρος : Μέγαρο Γάμων Ερέν

Adelenstr. 9

47053 Ντούισμπουργκ

Ιστοσελίδα της ABTTF 15/12/2012

Σχ : Αυτοί λοιπόν οι οποίοι μας προβάλλουν παντού την σημαία της ¨Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης¨ έρχονται μετά και μας λένε πως θέλουν αρμονική συμβίωση και τα ¨δικαιώματα¨ τους. Τα τσιράκια της Άγκυρας…Είτε είναι πληρωμένοι (που κάποιοι είναι σίγουρα) είτε είναι ηλίθιοι, εντέλει δεν έχει σοβαρή διαφορά. Όποιος προάγει τέτοιες σημαίες σπέρνει ανέμους.