ΠΡΟΞΕΝΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΙΑΣΜΟ

Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι, πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση Ιάσμου

Η Επιτροπή Γυναικών Μειονότητας Δυτικής Θράκης πρόσθεσε μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση σε αυτές που έχει κάνει. Τα μέλη της Επιτροπής αυτή τη φορά οργάνωσαν την τέταρτη τους φιλανθρωπική εκδήλωση, στις 2 και 3 Νοεμβρίου στον Ίασμο.

Η Επιτροπή που ιδρύθηκε το 2008 επί 3 χρόνια οργάνωσε συνεχώς πετυχημένες εκδηλώσεις. Η Επιτροπή Γυναικών Μειονότητας Δυτικής Θράκης οργάνωσαν την πρώτη τους εκδήλωση στην Κομοτηνή το 2009, στο κέντρο της Ξάνθης το 2010, στις Σάππες το 2011, και το 2012 την οργάνωσαν στον Ίασμο.

Μεγάλη υπήρξε η ζήτηση σε αυτή την εκδήλωση που οργανώθηκε από κοινού με τον Μειονοτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ιάσμου. Δύο λεωφορεία που έβαλε ο δήμος Μύκης μετέφεραν τους ομογενείς στον Ίασμο. Επίσης λεωφορεία του δήμου Ιάσμου, πηγαινοέφερναν συνεχώς κόσμο από την Κομοτηνή στον Ίασμο.

Η κρυφή ηρωίδα της εκδήλωσης ήταν η κυρία Νουρέλ. Δεν λογαριάζονται οι δωρεές που συγκέντρωσε. Συγχαίρουμε εγκάρδια την Επιτροπή Γυναικών, τον Μειονοτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δήμου Ιάσμου και όλους τους συνεργάτες τους.

Εφ. Τρακιανίν Σεσί 4/11/2012

Η Νουρέλ που αναφέρει ως αξιέπαινη το δημοσίευμα είναι η Νουρέλ Σενέρ-σύζυγος του πρόξενου, στην φωτό στο κέντρο με τα μαύρα μαλλιά.

Οι κ. Τσουκάλ και Τζ. Ομέρ περιεργάζονται το περίπτερο του τουρκοκόμματος DEB.

Ο πρόξενος εν μέσω φιλων του.

Παρέα φίλων από την Ξάνθη που ήρθαν στην εκδήλωση.

Στο κέντρο ο πρόξενος μαζί με τον δήμαρχο Αρριανών Ιμπραήμ Σερίφ.

Ο κορμός της Επιτροπής Γυναικών.

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καρά Γιουσούφ δίπλα στην σύζυγο του Τούρκου πρόξενου. Στην επόμενη φωτογραφία ο υποψήφιος με την ΔΗΜΑΡ Ιλχάν Αχμέτ επίσης σε φωτογραφία με την σύζυγο του πρόξενου.

 

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone