Ο ¨ΣΕΪΧΗΣ¨ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΜΑΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΕΙΔΟΣ !

Λύθηκαν τα μάγια : συνελήφθη ο σείχης !

Συνελήφθη άτομο στο Γκέμπζε του Κοτζάελι που παρουσιαζόμενος σαν σεϊχης με την βοήθεια 70χρονης γυναίκας που ήταν συγγενής του, έπειθαν γυναίκες που άρεζαν στον ¨σεΐχη¨ πως είχαν μάγια, και έτσι και έπαιρναν λεφτά από αυτές και συνήπταν σεξουαλικές σχέσεις μαζί τους.

Ο 55 ετών Αλή Ε, κάτοικος Γκέμπζε άρχισε να παρουσιάζει εαυτόν στο περιβάλλον του και στο τζαμί όπου πήγαινε ως σεΐχη. Η 70 ετών Μελέκ Κ. που ήταν γνωστή του, άρχισε να τον συστήνει στο τζαμί και στις γνωστές της ως σεΐχη που διαλύει τα μάγια. Τελευταία η Μελεκ Κ έπεισε την Γ.Τ. ότι αιτία της δυστυχίας της είναι πως της έχουν κάνει μάγια. Της είπε πως αυτά τα μάγια μπορούσε να τα διαλύσει μόνο ο σεΐχης και της τον γνώρισε. Με αυτό τον τρόπο η Μελέκ Κ. και ο ψευτοσεϊχης πήραν από την Γ.Τ. περίπου 50.000 τ.λ., ενώ ο ¨σεΐχης¨ ήρθε και τρεις φορές σε σεξουαλική επαφή με την γυναίκα, λέγοντας της πως έτσι θα λύσει τα μάγια.

Η Γ.Τ. αντιλήφθηκε πως την ξεγέλασαν και έκανε καταγγελία στην αστυνομία. Η αστυνομία συνέλαβε την Μελέκ Κ. και τον Αλή. Ε. . Στο δικαστήριο όπου οδηγήθηκαν ο Αλή Ε. προφυλακίστηκε για τα αδικήματα της σεξουαλικής επίθεσης και της απάτης, ενώ η Μελέκ Κ. αφέθηκε με ελεύθερη με όρους.

Η αστυνομία ερεύνησε και βρήκε πως ο Αλή Ε. και η γριά γυναίκα με την ίδια μέθοδο εξαπάτησαν αρκετές γυναίκες, οι οποίες, όμως δεν υπέβαλλαν μήνυση επειδή δεν ήθελαν να εκτεθούν.

 Εφ. Ραντικάλ 2/11/2012

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone