ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΣΑΔΙΚ ΣΤΟΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΤΥΠΟ

Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ : ¨Το ελληνικό βαμβάκι για εμάς βρίσκεται στην πρώτη θέση¨

Πραγματοποιήθηκε στις 1 και 2 Νοεμβρίου στο Χογκ Κονγκ σύνοδος της Διεθνούς Ενώσεως Βαμβακιού. Στην σύνοδο αυτή στην οποία μετείχαν πάνω από 100 σύνεδροι, μετείχε και ο νέος επιχειρηματίας Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ. Ο Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ ανέφερε πως η σύνοδος υπήρξε πολύ αποδοτική και ότι από την επόμενη σεζόν θα αρχίσει να εμπορεύεται και βαμβάκι από την Αφρική. Ο Σαδίκ Αχμέτ δήλωσε πως ¨Εξάγουμε το ελληνικό βαμβάκι σε χώρες όπως Τουρκία, Κίνα, Ιαπωνία, Ινδονησία, Αίγυπτο και Ταϊβάν. Για εμάς το ελληνικό βαμβάκι βρίσκεται στην πρώτη θέση¨.

Ο Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ κατά την διάρκεια του συνεδρίου είχε πολύ σημαντικές και αποδοτικές επαφές με παγκόσμιες εταιρίες βαμβακιού.

Ο Σαδίκ Αχμέτ στο τέλος αναφέρθηκε πάλι στο ελληνικό βαμβάκι και είπε : ¨ Εμείς είμαστε πολύ υπερήφανοι για την συμβολή μας στο ελληνικό βαμβάκι και με την άδεια του Θεού, θα πράξουμε ότι μπορούμε για να το πάμε ακόμη πιο πέρα¨.

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 4/11/2012

Σχ : Μήπως στην συνάντηση που έγινε στις 26/10 στο προξενείο -από όπου και η παρακάτω φωτογραφία- μεταξύ του πρόξενου και Λεβεντ Σαδίκ υπήρξε κάποια απόφαση να αρχίσει να προβάλλεται περισσότερο ο Σαδίκ ; Μήπως εκκολάπτεται ο νεός μας βουλευτής ;

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone