ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ

Πρόεδρος ξανά ο Ριντβάν Χατζημπεντέλ

Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν στον σύλλογο Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης Αγγλίας γενική συνέλευση και αργότερα κατανομή καθηκόντων στο νεοεκλεγέν Δ.Σ. Στην συνέλευση στην οποία πρόεδρος εξελέγη πάλι ο Ριντβάν Χατζημπεντέλ, τα υπόλοιπα ονόματα ήταν τα εξής : Νετσμί Χασάνογλου αντιπρόεδρος, Σαντάν Γκιουρσές Γ.Γ. , Μπουλέντ Γιορούκ λογιστής, Ερσάν Ιμάμ Μουσταφά υπεύθυνος οργανωτικού, Εγιούπ Χατζημπεντέλ και Ερτζουμέντ Μουσταφά υπεύθυνοι νεολαίας.

Μετά από την κατανομή καθηκόντων ο πρόεδρος Ριντβάν Χατζημπεντέλ ανέφερε πως ο σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης Αγγλίας έχει μια ιστορία που πλησιάζει το ¼ του αιώνα και ότι ¨θα συνεχίσουμε εν μέσω αλληλεγγύης να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας για τον αγώνα μας και τους ανθρώπους μας¨.

 Εφ. Μπιρλίκ 4/11/2012

Σχ : Προσέξτε πως ο κύριος Χατζημπεντέλ χρησιμοποιεί αναφερόμενος σητν Δυτική Θράκη τον όρο ¨dava¨ , δηλαδή  ¨αγώνα¨, κάτι που χρησιμοποιείται για θέματα όπως το Κυπριακό…. Να παραθέσουμε και μερικές φωτογραφίες από παρελθούσες εκδηλώσεις υπό την προεδρία του κ.Χατζημπεντέλ.

 

 

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone