ΚΕΝΤΡΟ ΤΖΟΓΟΥ, ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΣ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ

Πιο σκληρά κι από τους Ελληνοκύπριους

 

Οι Ελληνοκύπριοι μιλάνε για την KKTC ως ¨ψευδοκράτος¨. Το κόμμα BDP που είχε χαρακτηρίσει παλιότερα ¨χωλή¨ την μικρή πατρίδα, τώρα την κατηγόρησε για ¨κέντρο πορνείας, τζόγου και απάτης¨.

ΑΓΚΥΡΑ – Βουλευτές του κόμματος BDP έκαναν δηλώσεις για την KKTC ακόμη πιο βαριές από τους Ελληνοκύπριους. Ενώ οι Ελληνοκύπριοι κολλάνε στην KKTC τον όρο ¨ψευδοκράτος¨, το BDP που παλιότερα είχε κάνει λόγο για ¨χωλή δημοκρατία¨ τώρα την κατηγόρησε για ¨κέντρο απάτης, πορνείας και τζόγου¨.

Ο βουλευτής Μαλάτιας του ΑΚΠ και πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας φιλίας Τουρκίας-KKTC Φαρούκ Οζ, κατά την ομιλία του στην βουλή είπε : ¨ Tα εδάφη της KKTC έχουν ζυμωθεί με το αίμα των μαρτύρων και των ηρώων μας. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να συσκοτίζει το μέλλον των Τούρκων αδερφών μας στα ιερά εκείνα εδάφη. Θα στηρίζουμε το πράσινο νησί, παραδεισένιο νησί και μικρή πατρίδα¨

Απαντώντας σε αυτά τα λόγια ο βουλευτής Ντιγιαρμπακίρ του BDP Αλτάν Ταν είπε ¨Η Κύπρος έγινε κέντρο τζόγου και πορνείας, και πρέπει να αναφέρουμε πως έγινε κέντρο όλων των τραπεζών που κάνουν απάτες¨.

…………….

 Gazeteport.com.tr 15/11/2012