Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΗΤΑΝ Η ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ

Με κρυφή κάμερα συνελήφθη ο βιαστής –πατέρας

Καθώς η 14χρονη δεν μπορούσε να πείσει την οικογένεια της πως ο πατέρας της την βίαζε από τα 5 της, κατέγραψε τον βιασμό σε κρυφή κάμερα. Το δικαστήριο τέλειωσε μέσα σε ένα χρόνο : 30 χρόνια φυλακή.

Το 14χρονο κορίτσι μπόρεσε να σωθεί όταν κατέγραψε με κρυφή κάμερα το αδίκημα. Για τον πατέρα έρχεται ποινή 30 ημερών φυλάκισης. Σύμφωνα με το άρθρο του Εγιούπ Σερμπέστ στην Χουριέτ, ο Ντουρσούν Τ. και η T.T. παντρεύτηκαν στην Τοκάτη. Το 1998 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους η Σ. και 7 χρόνια αργότερα ο γιός τους ο Ν. Η οικογένεια το 2004 μετανάστευσε στην περιοχή Εσενγιούρτ της Κωνσταντινούπολης. Ο πατέρας δούλευε σαν θυρωρός και η μάνα σε ένα εστιατόριο. Στις 16/9/2011 το ζευγάρι μάλωσε. Τότε η 14χρονη Σ.Τ. είπε στην μητέρα του ¨Να πάμε στο τμήμα¨ . Όταν εκείνη ρώτησε το λόγο, της απάντησε λέγοντας πως ¨Δεν τα λέω σε σένα, θα τα πω στους αστυνομικούς¨

Μητέρα και κόρη πήγε στην αστυνομία. Η μικρή Σ.Τ. δήλωσε στους αστυνομικούς πως ο πατέρας της την βίαζε από τότε που ήταν 5 χρονών. Κλήθηκε ψυχολόγος, ο πατέρας Ντουρσούν Τ. συνελήφθη, ενώ το κορίτσι εγκαταστάθηκε σε εστία. Ο Ντουρσούν Τ. την επόμενη μέρα αφέθηκε ελεύθερος. Λόγος για αυτό ήταν πως παρουσιάστηκε ιατρική αναφορά πως η Σ.Τ. ήταν παρθένα.

Η Τ.Σ. ένα μήνα αργότερα παραδόθηκε στην μάνα και τον πατέρα του. Η μητέρα πήρε τα δύο παιδιά και πήγε στην Τοκάτη. Εκεί ο θείος και η πεθερά κατηγόρησε την Σ.Τ πως λέει ψέματα και συκοφαντεί.

Η Σ.Τ. μεταφέρθηκε σε μια άλλη μαία η οποία διαπίστωσε πως ο παρθενικός υμένας του κοριτσιού τεντώθηκε αλλά δεν σκίστηκε. Η Σ.Τ περιέγραψε την κατάσταση στον θείο της και του είπε πως αν της έδινε μια κάμερα θα μπορούσε να καταγράψει το περιστατικό.

Ο θείος της που ζούσε στην Μαγνησία αγόρασε μέσω διαδικτύου μια κρυφή κάμερα και την έστειλε στην Κωνσταντινούπολη. Η Σ.Τ. παρά το ότι δοκίμασε μερικές φορές δεν πέτυχε, και εντέλει πέτυχε να καταγράψει τον εκ μέρους του πατέρα της βιασμό. Παρέδωσε το βίντεο στον θείο της. Μητέρα και θείος παρέδωσαν τις εικόνες στην αστυνομία. Ο πατέρας Ντουρσούν Τ. συνελήφθη.

………………….

 Εφ. Ραντικάλ 29/11/2012

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone