ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ DEB

Ο Ιχσάν Αχμέτ Κεχαγιά εντάχθηκε στο κόμμα DEΒ 

 

Ο Ιχσάν Αχμέτ Κεχαγιά, γνωστός δικηγόρος της Ξάνθης, πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Ξάνθης και υποψήφιος βουλευτής εντάχθηκε στο κόμμα DEB.

Στις 10 Νοεμβρίου 2012 ο Αχμέτ Κεχαγιά επισκέφτηκε τα γραφεία του κόμματος DEB στην Ξάνθη και έγινε επίσημα μέλος του.

Ο Ιχσάν Αχμετ Κεχαγιά έγινε δεκτός από τον αντιπρόεδρο του DEB και υπεύθυνο των γραφείων Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου και από άλλα κομματικά στελέχη. Ο Οζάν Αχμέτογλου στην ομιλία του είπε τα εξής : Καταρχήν επιθυμώ να πω «ένα καλωσόρισες στο DEB» στον κύριο Ιχσάν Αχμέτ Κεχαγιά. Σήμερα το κόμμα DEB ενδυναμώνεται ακόμη περισσότερο με την ένταξη του κυρίου Κεχαγιά. Η σημαντική αυτή ένταξη πέρα από ενδυνάμωση του DEB, αποτελεί μια παραδειγματική συμπεριφορά για τον μειονοτικό μας κόσμο.

Καθώς και με την επαγγελματική του ενασχόληση ως δικηγόρος και με την πολιτική του ταυτότητα είναι κάποιος που είναι γνωστός και θαυμάζεται από όλους. Εγώ πιστεύω πως ο κύριος Ιχσάν Αχμέτ Κεχαγιά θα συμβάλει σημαντικά στο κόμμα μας. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που βλέπουμε τον κύριο Ιχσάν στο κόμμα μας. Από τώρα και μετά ως κόμμα DEB, θα συνεχίσουμε τον πολιτικό μας αγώνα ακόμη πιο ενδυναμωμένοι. Τον καλωσορίζω ξανά. Ας είναι καλότυχο¨.

Στην ομιλία που έκανε ο δικηγόρος Ιχσάν Αχμέτ Κεχαγιά εξέφρασε την ικανοποίηση του που έγινε μέλος του DEB. Ο Ιχσάν Αχμέτ Κεχαγιά ανέφερε τα εξής : ¨ Καταρχήν επιθυμώ να εκφράσω την μεγάλη μου ικανοποίηση που εντάσσομαι στο κόμμα της μειονότητα μας το DEB. Όντας παλιότερα υποψήφιος βουλευτής με άλλα κόμματα μπορώ να πω κάτι που είναι δύσκολο να το πούνε αυτοί που είναι σε αυτά τα κόμματα. Αυτά τα κόμματα είναι πραγματικά δύσκολο να εκπροσωπήσουν επαρκώς την μειονότητα μας. Το κόμμα DEB είναι ένα κόμμα που έχει ως στόχο να αποτελέσει την δίκαιη και ελεύθερη φωνή της μειονότητας μας. Εγώ εντάχθηκα στο DEB επειδή πίστεψα πως μέσα σε αυτό η φωνή της μειονότητας θα υψωθεί ελεύθερη και ανεξάρτητη. Πιστεύω πως το κόμμα αυτό θα μπορέσει να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στην μειονότητα μας και σε όλη την περιοχή¨.

Μετά από τις ομιλίες ο αντιπρόεδρος του DEB και υπεύθυνος των γραφείων Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου έβαλε στον δικηγόρο Ιχσάν Αχμετ  Κεχαγιά την κονκάρδα του κόμματος.

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 12/11/2012

Σχ : O κύριος Ιχσάν συχνά παρευρίσκεται μαζί με το πρόξενο σε διάφορες εκδηλώσεις, ενώ πρόσφατα όταν ο πρόξενος είχε πάει στα πομακοχώρια της Ξάνθης  επισκέφτηκε ακόμη και τον πατέρα του !

Ας κάνει πως βάζει απλή αναλογική ο Τσίπρας, να δει μετά που θα πάει το 38% που πήρε στην Ξάνθη…