ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΟΥΣ ΣΕ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΜΜΕ

Ο πρόεδρος του κόμματος μας Μουσταφά Αλή Τσαβούς πραγματοποιεί επισκέψεις σε φορείς του τύπου

 

Στις 16 Νοεμβρίου ο πρόεδρος του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη και η ομάδα του επισκέφτηκε αξιότιμους φορείς του τύπου της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης.

 Ο πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς επισκέφτηκε πρώτα τον ιδρυτή, διευθυντή και ιδιοκτήτη του ραδιοσταθμού Ράδιο Σίτι Χαλίτ Χαλίλ Ιμπράμ, και αργότερα τον ιδρυτή, διευθυντή και ιδιοκτήτη του ραδιοσταθμού Τζόι FM Τζεγκίζ Μποντούρ.

 

Στις επισκέψεις αυτές ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ευχαρίστησε τους ιδιοκτήτες των ραδιοσταθμών για την συμβολή τους στον πολιτισμό και στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τουρκικού λαού της Δυτικής Θράκης. Eίπε επίσης πως από αυτή την συμβολή έχει επωφεληθεί θετικά και εποικοδομητικά και το κόμμα DEB, και ότι η ιστορία θα καταγράψει αυτήν την υπηρεσία. Ο πρόεδρος ανέφερε πως πιστεύει στην ισχύ των ΜΜΕ και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους ιδιοκτήτες και τους εργαζόμενους των ΜΜΕ για το στενό τους ενδιαφέρον για το κόμμα DEB.

Ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς μετά από τις επισκέψεις στο τύπο, επισκέφτηκε τον επιχειρηματία Ιμπραήμ Χαλίλ Χασάν (Neo Electric) και τον συνεχάρη για την νέα του επιτυχία. Κατά τις περασμένες μέρες ο επιχειρηματίας άρχισε να εμπορεύεται ως εκπρόσωπος Ελλάδας τα ηλεκτρικά συστήματα θέρμανσης Mastaş Vigo της Προύσας. Ο πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς του ευχήθηκε να έχει καλές δουλειές.

 Ιστοσελίδα του κόμματος DEB 16/11/2012