ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΠΙΤΙΜΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ DEB !

O πρόεδρος μας Μουσταφά Αλή Τσαβούς συναντήθηκε στις Βρυξέλλες με Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Στις 27 Νοεμβρίου ημέρα Τρίτη ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς συναντήθηκε σε δείπνο που παρατέθηκε στις Βρυξέλλες προς τιμήν της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων από τα μελη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης.

Κατά το δείπνο στην εναρκτήρια ομιλία που έκανε ο πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στο να μεταφερθούν τα θέματα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης υπό την στέγη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Επίσης ανέφερε πως οι Χάινριχ Χάνσεν (πρόεδρος της FUEN), ο διευθυντής της οργάνωσης Ανθρώπινα Δικαιώματα χωρίς Σύνορα Βίλλι Φοτρ, ο πρόεδρος της ABTTF, και ο ευρωβουλευτής Φρανσουά Αλφονσί, λόγω του ενδιαφέροντος τους προς το DEB, δέχτηκαν να γίνουν επίτιμα μέλη του DEB, και τους παρέδωσε και την σχετική κάρτα επίτιμου μέλους.

Επίσης ανέφερε πως θα είναι πολύ χαρούμενος να τους βλέπει πιο συχνά στην Δυτική Θράκη.

Στο δείπνο που παρέθεσε η ABTTF μετείχαν ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο πρόεδρος της ABTTF Χαλίτ Χαμπίπογλου, οι εκλεγμένοι μουφτήδες μας Αχμέτ Μέτε και Ιμπραήμ Σερίφ, οι πρώην βουλευτές Ιλχάν Αχμέτ και Τσετίν Μάντατζη, ο πρόεδρος της ΠΕΚΕΜ Τζεμίλ Καμπζά, ο Αϊντίν Αχμέτ-σύμβουλος του προέδρου του DEB, η γραμματέας του DEB Ζερρίν Χουσείν, τα μέλη του Δ.Σ. της ABTTF Τζεγκίζ Ισμαήλ, Ραμαδάν Ραμαδάν, και Σαμί Γιουσούφ, ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας Μιλλέτ Τζεγκίζ Ομέρ και ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας Τρακιανίν Σεσί Αμπντουλχαλίμ Ντεντέ.

 Ιστοσελίδα του DEB  28/11/2012

 Σχ : Αυτά τα γρόσια του τουρκικού ΥΠΕΞ ατέλειωτα είναι πια ; Και φυσικά δεν εννοούμε μόνο τους τουρκόφωνους αποδέκτες …