ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥΡΚΟΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ

Ο δήμος του Οντεμίς-Σμύρνης επισκέφτηκε την Τουρκική Ένωση Ξάνθης

Ο δήμαρχος του Οντεμίς κ. Μπεκίρ Κεσκίν μαζί με τον Διευθυντή Πολιτισμού και Κοινωνικών Εργασιών του δήμου κ. Ουφούκ Κιζιλέρ, μαζί με τον Γ.Γ. του Ιδρύματος Ανταλλάξιμων της Λοζάννης κ. Σεφέρ Γκιουβέντς, τον κ. Τσιμέν Τουράν-μέλος του Δ.Σ. και με μια επιτροπή 38 ατόμων , στις 11 Οκτωβρίου ημέρα Πέμπτη, επισκέφτηκαν την Τουρκική Ένωση Ξάνθης.

Η επιτροπή έγινε δεκτή από την Γ.Γ. της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης Λεϊλά Σαλίχογλου, από το μέλος του Δ.Σ. Χουσείν Μεχμέτ Ουστά, και από το μέλος του Ελεγκτικού Συμβουλίου Μπουλέντ Χατζή Σαλίχ. Ο Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά-μέλος του Δ.Σ. ενημέρωσε λεπτομερώς τους μουσαφίρηδες για την ιστορία, την νομική διαδικασία και τις δραστηριότητες της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης.

 Ιστοσελίδα της ΤΕΞ  13/10/2012

Σχ : ¨Ολοι αυτοί που μας κουβαλιούνται καθέ τόσο και νομιμοποιούν με την παρουσία τους ψευδoμoυφτήδες και τουρκοσωματεία το κάνουν χάρη στον GAP που κατήργησε την βίζα για υψηλόβαθμους Τούρκους αξιωματούχους. Ως πότε θα ανεχόμαστε τις συνέπειες της μαλακίας του χαζού ; Γιατί δεν ανακαλούμε το μέτρο ;

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone