ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ !

Συγκρούσεις σε Χακκάρι και Μπίτλις : 6 μάρτυρες

Συγκρούσεις υπήρξαν σε Χακκάρι και Μπίτλις μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας και τρομοκρατών. Στις συγκρούσεις 3 αστυνομικοί και 3 πολιτοφύλακες έγιναν μάρτυρες, ενώ τραυματίστηκαν και 4 άτομα, εκ των οποίων ο ένας στρατιώτης. Από την άλλη 3 στρατιώτες τραυματίστηκαν στο Βαν από επίθεση με πέτρες σε στρατιωτικό κομβόι.

Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Κιρικντάγ του Χακκάρι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες την ώρα που περνούσε αστυνομικό όχημα έγινε έκρηξη και ακολούθησε σύγκρουση. Στο περιστατικό αυτό 3 αστυνομικοί έγιναν μάρτυρες. Στην περιοχή άρχισε μεγάλης έκτασης στρατιωτική επιχείρηση.

3 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ

Ο υφυπουργός Εσωτερικών Οσμάν Γκιουνές αναφερόμενος στην σύγκρουση μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας και των τρομοκρατών στ Χακκάρι είπε πως ¨Η σύγκρουση συνεχίζεται, τρεις τρομοκράτες εξουδετερώθηκαν¨.

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΙΤΛΙΣ : 3 ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ, 1 ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Σε σύγκρουση μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας και της τρομοκρατικής οργάνωσης του ΠΚΚ 3 πολιτοφύλακες έγιναν μάρτυρες, ενώ τραυματίστηκαν 1 στρατιώτης και τρεις πολιτοφύλακες. Έγινε γνωστό πως γύρω στις 18.30 μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης πραγματοποίησαν επίθεση σε στρατιωτική μονάδα σε περιοχή του χωριού Ορτακαπί. Στην σύγκρουση που ξέσπασε τραυματίστηκαν ο στρατιώτης Αλή Γκιουνεστσί, οι προσωρινοί πολιτοφύλακες Χιλμί Οζγκέν, Βαχντετίν και Ουτσρέτ Κιρμιζιζαμπάκ, ενώ έγιναν μάρτυρες οι πολιτοφύλακες Ιζζετίν Μπαλ, Μεχμέτ Ρεσίτ και Μεχμετζάν Γεσιλντάγ.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΒΟΙ

Τρεις στρατιώτες τραυματίστηκαν από επίθεση που έγινε σε στρατιωτικό κομβόι, την ώρα που κινούνταν

Κομβόι 10 στρατιωτικών οχημάτων που πήγαινε από το Βαν στο Χακκάρι, σε απόσταση 5 χλμ από το κέντρο στο χωριό Κουρουμπάς δέχτηκε επίθεση με πέτρες. Επίθεση με πέτρες δέχτηκε το όχημα που διασφάλιζε ο κομβόι, από άτομα που βρισκόταν σε γάμο κοντά στο χωριό Κουρουμπάς, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό 3 στρατιωτών.

……………

 Εφ. Μιλλιέτ 20/10/2012