ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΤΟΥΡΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ !

Εμείς όταν ξέσπασε η ελληνική κρίση και γράψαμε, πουλήστε την Ν. Κύπρο, τα νησιά και την Δυτική Θράκη στην Τουρκία, δεν το είχαμε γράψει για να προσβάλουμε την Ελλάδα

Η Ελλάδα είναι γείτονας της Τουρκίας. Η Ελλάδα δυσκολεύεται πολύ. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δίνει την είδηση πως μπορεί σύντομα να αδειάσει η κεντρική τράπεζα. Οικονομικά δεινά υπάρχουν και στην Ν. Κύπρο. Η Γερμανίδα καγκελάριος την ώρα που οι Έλληνες αγωνιούν επισκέφτηκε για έξι ώρες την Αθήνα.

Η κυρία Μέρκελ που συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, γιατί πήγε σε μια χώρα όπου την μισούν ; Επίσκεψη 6 ωρών. Αστυνομική προστασία από 7 χιλιάδες άτομα.

………………

Την ώρα που η Μέρκελ εγκατέλειπε την Αθήνα, έμπαινε ο υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου. Ο κύριος Νταβούτογλου θα συναντηθεί σήμερα με τον Έλληνα ομόλογο του Δημήτρη Αβραμόπουλο. Προφανής λόγος της επίσκεψης είναι το Συμβούλιο Συνεργασίας που θα γίνει τον Φεβρουάριο.

Αλλά το γεγονός πως γίνεται αμέσως μετά την Γερμανίδα πρωθυπουργό, έχει νόημα. Προφανώς δόθηκε στην Αθήνα το μήνυμα ¨ Μην φοβάστε, δεν είστε μόνοι¨.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός στους επόμενους μήνες θα έρθει στην Τουρκία. Ο γείτονας μας είναι σε δείπνο λύκων. Η Ελλάδα φυσικά και είναι ένα διακριτό μέλος της ΟΜΤ ( Κοινότητα Οθωμανικών Εθνών).

Εμείς όταν ξέσπασε η ελληνική κρίση και γράψαμε, πουλήστε την Ν. Κύπρο, τα νησιά και την Δυτική Θράκη στην Τουρκία, δεν το είχαμε γράψει για να προσβάλουμε την Ελλάδα.

Αυτή είναι η οδός εξόδου, πώληση ή ενοικίαση για 100 χρόνια.

Εφ. Τούρκιγιε 10/10/2012

Ραχίμ Ερ