¨ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΑΜΑΣΚΟ¨

Σαμίλ Ταγιάρ : Σε τρεις ώρες φτάνουμε στην Δαμασκό

 

Ο βουλευτής του ΑΚΠ Σαμίλ Ταγιάρ δήλωσε πως οι σχετικές με την κρίση στην Συρία ετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί και ότι η Τουρκία εάν ήθελε σήμερα θα έφτανε στην Δαμασκό σε τρεις ώρες.

Στήριξη στην δήλωση του Εγεμέν Μπαγίς που δήλωσε πως ¨σε 1 ώρα ισοπεδώνουμε την Συρία¨, ήρθε από τον βουλευτή του Γκαζιάντεπ Σαμί Ταγιάρ. Ο Ταγιάρ μιλώντας στην εκπομπή ¨Ένας προς έναν¨ του τηλεοπτικού καναλιού Beyaz TV δήλωσε πως ¨Πιστεύω πως σήμερα η Τουρκία αν ήθελε θα έφτανε στην Δαμασκό σε τρεις ώρες¨.

¨ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ¨

Ο Ταγιάρ ανέφερε πως η Τουρκία έχει ολοκληρώσει όλες τις ετοιμασίες για τον πόλεμο και δήλωσε πως ¨ Έγιναν όλες οι ετοιμασίες για να μπορέσει να πολεμήσει. Να μην ζορίζουν την υπομονή της Τουρκίας. Πιστεύω πως έχουν γίνει και έχουν ολοκληρωθεί ετοιμασίες για επιχείρηση που θα φτάσει ως την Δαμασκό. Εδώ όλοι πρέπει να πάρουν θέση. Υποστηρίζουν τον Άσαντ ή όχι ; Μα περιμένετε η Τουρκία να παραμένει άφωνη σαν να έχει δεμένα τα χέρια, την ώρα που δοκιμάζουν τα αντανακλαστικά της, ρίχνουν βόμβες και σκοτώνονται 5 πολίτες μας ;».

Εφ. Ραντικάλ 10/10/2012