ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ YUNTÜRK ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο σύλλογος YUNTÜRK επισκέφτηκε τον σύλλογο μουσουλμάνων Μακεδονίας-Θράκης

Επιτροπή του YUNTÜRK (Σύλλογος Τούρκων Ελλάδας) με επικεφαλής τον πρόεδρο Φερρούχ Οζκάν, επισκέφτηκε στις 26 Σεπτεμβρίου τον ευρισκόμενο στην Θεσσαλονίκη πρόεδρο του συλλόγου μουσουλμάνων Μακεδονίας-Θράκης Οσμάν Ισμαήλογλου και το διοικητικό συμβούλιο.

Κατά την επίσκεψη που έγινε στα πλαίσια επίσκεψης εργασίας στην Ελλάδα στο διάστημα 24-30 Σεπτεμβρίου, υπήρξε αμοιβαία ανταλλαγή απόψεων και ο πρόεδρος του YUNTÜRK Φερρούχ Οζκάν ενημέρωσε σχετικά με τους σκοπούς ίδρυσης και τις δραστηριότητες του συλλόγου.

Κατά την ομιλία που έκανε ο πρόεδρος του YUNTÜRK και ταυτόχρονα μέλος της επιτροπής Βαλκανίων του Παγκόσμιου Τουρκικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου (DTİK) και εκπρόσωπος Ελλάδας Φερρούχ Οζκάν ανέφερε πως ¨ Μετά και από το διοργανωθέν στην Κωνσταντινούπολη συνέδριο συνεχίζεται η βούληση για τον σχηματισμό μιας ισχυρής τουρκικής διασποράς και στην βάση των ληφθέντων αποφάσεων θα ιδρυθούνε σε πολλές χώρες και πόλεις αντιπροσωπείες.¨ Ο Οζκάν ανέφερε πως είναι έτοιμοι να συμβάλλουν στην επίλυση κάθε θέματος των Τούρκων Ελλάδας.

Στην επίσκεψη μετείχαν δίπλα στον πρόεδρο Φερρούχ Οζκάν, ο Γ.Γ. Ερσίν Καρατζά, ο υπεύθυνος οργανωτικού και αντιπρόεδρος Αχμέτ Γιλλάρ, ο υπεύθυνος για θέματα ηπειρωτικής Ελλάδας Εχάτ Τζαν, ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος για συλλόγους καθηγητής Χαλίτ Γκιοκάλπ, ο αντιπρόεδρος-υπεύθυνος για θέματα Κρήτης-Ρόδου και νήσων και ταυτόχρονα σύμβουλος του προέδρου της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Ρούμελη και ασκών τα καθήκοντα προέδρου στην υποομάδα Ελλάδας του DTİK Χασάν Χασάν, το μέλος του Δ.Σ. Λεβέντ Καρά, ο αντιπρόεδρος της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Ρούμελη Ριφάτ Γιακούπογλου, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Τούρκων Δυτικής Θράκης-Άγκυρας Ισμαήλ Βεκίλ και ο παραγωγός προγράμματος του Rumeli TV Φεβζί Κουρτουλούς.

Ιστοσελίδα του YUNTÜRK  28/9/2012

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone