ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ

Ο ιδιοκτήτητς της εφημερίδας Μιλλέτ Τζεγκίζ Ομέρ πέρασε μεγάλο κίνδυνο σε τροχαίο ατύχημα

Ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας Μιλλέτ Τζεγκίζ Ομέρ μαζί με την σύζυγο του Μουζεγιέν Ομέρ γλύτωσαν τον θάνατο σε τροχαίο ατύχημα που είχαν. Ο οδηγός του οχήματος Τζεγκίζ Ομέρ ευρισκόμενος επί της Εγνατίας οδού σε σημείο κοντά στα διόδια του Ιάσμου, για να μην χτυπήσει σκυλί που βγήκε μπροστά τους, έσπασε το τιμόνι, χάθηκε ο έλεγχος του αυτοκινήτου, και αυτό σταμάτησε μόνο του χτυπώντας πολλές φορές στις μπάρες. Μετά το ατύχημα το όχημα κατέστη μη λειτουργικό ενώ από μεγάλη τύχη ο Τζεγκίζ Ομέρ και η σύζυγος του Μουζεγιέν Ομέρ βγήκαν από το αμάξι με ελαφρές γρατσουνιές και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο που έφτασε επιτόπου, στο νοσοκομείο. Μετά από την προσωρινή θεραπεία και εξέταση, ο Τζεγκίζ Ομέρ και η σύζυγος του η Μουζεγιέν Ομέρ σήμερα πήραν εξιτήριο. 

Αμφότεροι χαρακτηρίζουν την σωτηρία τους από το τροχαίο ως ¨απόλυτο θαύμα¨, ενώ ο Τζεγκίζ Ομέρ στην δήλωση του στην εφημερίδα Μπιρλίκ είπε πως ¨Ακόμη και εμείς δεν ξέρουμε το πώς σωθήκαμε από ένα τέτοιο ατύχημα. Για εμάς πρόκειται για ένα θαύμα που το ζήσαμε. Και η αστυνομία που ήρθε επιτόπου μας είπε πως ¨Γενικά σε τέτοιου είδους ατυχήματα, βγάζουμε από μέσα διαμελισμένους ανθρώπους¨ Εμένα και την σύζυγο μου μας προστάτεψε ο μεγάλος ΑΛΛΑΧ.¨

Ενημερωθέντες για το ατύχημα ο πρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή Οσμάν Ιλχάν Σενέρ και ο υποπρόξενος Αντνάν Οζτούρκ, επισκέφτηκαν τον Τζεγκίζ Ομέρ και την Μουζεγιέν Ομέρ στο σπίτι τους όπου αναπαύονται και τους ευχήθηκαν περαστικά.

Ως οικογένεια της εφημερίδας Μπιρλίκ ευχόμαστε στο ζευγάρι Τζεγκίζ Ομέρ και Μουζεγιέν Ομέρ, περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

 16/10/2012  Εφ. Μπιρλίκ

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone